djwjw

Páginas: 6 (1324 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2014
Introducció
En aquesta segona part del treball se’ns demana la creació d’un producte, nosaltres, que ens ha tocat la categoria de postres làctics hem decidit que crearíem un iogurt nou que tindria com a novetat un nou ingredient, una substància anomenada endorfines, que fa que quan et mengis aquest iogurt augmenti el teu nivell de felicitat i positivisme.
Objectius
Els objectius d’aquestasegona part del treball són l’anàlisi del posicionament de les empreses en el mercat dels productes làctics buscant una oportunitat en el mercat. Un cop trobada aquesta oportunitat elaborarem un producte que satisfaci aquesta necessitat.
Analisi dels competidors principals:
-Activia:
Activia és un iogurt probiòtic, elaborat per Danone, que conté la bacterià probiòtica. Aquesta bactèria estàformada per microorganismes vius que es mantenen actius en l’intestí i exerceixen efectes fisiològics. Aquests microorganismes, ingerits en quantitats adequades, poden tenir efectes beneficiosos importants com per exemple la contribució a l’equilibri de la microbiota intestina i potenciar el sistema immunitari.
Activia es presenta en una gran varietat de sabors com per exemple: de maduixa, sabororiginal, pinya, kiwi, pera, avena, coco, vainilla etc.
El preu de l’activia és 1’99€ el pacs de 4 iogurts.
La distribució del producte es fa en grans superfícies, supermercats i mercats locals.
Per a la comunicació, utilitzen majoritàriament anuncis a les televisions i a les revistes utilitzant sempre persones conegudes en el territori on realitzen la comunicació. En aquesta comunicació recordenels beneficis intestinals que aporta el producte.
-Danacol:
Danacol és un producte de la marca Danone que ajuda a reduir el colesterol. Consisteix en una llet fermentada desnatada i edulcorada a la qual se li afegeix fruita i esterols vegetals. S’ha demostrat que aquests esterols vegetals són capaços de reduir parcialment l’absorció de colesterol.
El podem trobar en diferents sabors com perexemple de maduixa, de plàtan o amb el sabor original.
El preu del producte és de 2’99€ el pacs de 6 Danacols.
La distribució es fa en grans superfícies, supermercats i mercats locals.
La comunicació consisteix en anuncis a la televisió i a les revistes utilitzant personatges famosos. Ens els seus anuncis garanteixen l’eficàcia del producte i la justifiquen mitjançant estudis que han estatrevisats per la Fundació Espanyola del Cor.  
-Cuidacol:
Podríem dir que Cuidacol és un producte de “marca blanca” ja que pertany a la marca Hacendado. És un producte que té les mateixes característiques que el Danacol però es presenta a un preu més reduït que aquest. També cal destacar que malgrat el baix preu, la seva eficàcia queda més qüestionada.
Aquest producte només es distribueix ensupermercats Mercadona.
En aquest cas la comunicació en mitjans audiovisuals i revistes és inexistent. Mercadona presenta el producte en els seus catàlegs i supermercats com una alternativa més barata i eficient que el Danacol.
-Actimel:
Aquest iogurt es caracteritza per ajudar a les defenses del organisme, gràcies a que conté una cepa patentada d’una bactèria, Lactobacillus casei DN-114.001,desenvolupada per Danone.
El seu preu raonable fa que aquest producte sigui accessible per a totes les famílies de classe mitjana ja que troben el pack 8ud a 4€.
Actimel es presenta com un iogurt imprescindible per a la salut sota el lema “ajuda a millorar les teves defenses”, principalment va dirigit a les mares amb la finalitat de protegir la salut del seus fills. Aquest tipus d’anuncis s’emetensobre tot per la televisió.
La distribució d’aquest producte es fa en grans superfícies, supermercats i mercats locals.
-Densia:
És un iogurt amb una fórmula pensada especialment per ajudar-te a tenir uns ossos forts.
Avui dia troben el pack de 4x125ml per 1’53€, així que el seu preu es accessible per a tothom.
La publicitat de densia es fa mitjançant anuncis televisius els quals van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS