Dkdklfe

Páginas: 2 (251 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Organitzacions internacionals

* Conegudes per a mi:
* Nacions unides: Conegut també com a ONU, és una organització internacional que va serfundada després de la segona Guerra Mundial l’any 1945. Va ser fundada per 51 estats i la seva finalitat és que hi hagi pau al món.Volen fomentar las relacionsd’amistat i tenir un progrés social entre els diferents estats.
* UNESCO: Organització de les nacions unides per a l’educació la ciència i la cultura,formada per 193 estats, promou l’educació, la ciència la cultura i la comunicació en tots els estats del món, que hi hagi una relació entre ells.
*UNICEF: És el fons de nacions unides per a l’infància, va ser creat l’any 1946, i es basa en promoure la Supervivència i desenvolupament de la infància., l’educacióBàsica i igualtat de gènere, incloent l'educació a les nenes, la protecció dels nens contra la violència, explotació i abús, La Sida i els nens i les polítiquesde vigilància dels drets dels nens.

* N’he sentit a parlar:
* OIT: Organització internacional del treball, és un organisme de cooperacióinternacional, fundat el 11 d'abril de 1919, en el marc de les negociacions del tractat de Versalles. Inicialment de caràcter autònom, va adherir-se a les NacionsUnides el 14 de desembre de 1946, sent el primer organisme especialitzat de l'organització.
* OMS: Organització mundial de la salut, és una agènciade la ONU, format per 193 estats membres. Està especialitzada en gestionar les polítiques de prevenció, promoció i intervenció en salut a nivell mundial.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS