docs

Páginas: 3 (522 palabras) Publicado: 8 de enero de 2014
COMENTARI DE LA NOTÍCIA: “LAS ENERGÍAS DE ORIGEN RENOVABLES DOMINARÁN EL MONDO EN EL 2050

Aquesta notícia tracta de les fonts d’energia renovable que son aquells recursos que no s’esgoten o quela seva regeneració és força ràpida, aquesta capacitat de regeneració d’un recurs ha de ser major a la demanda dels éssers humans. L’ ONU (Organització de les Nacions Unides) ha fet un estudi amb ungrup de 120 persones expertes en el canvi climàtic a Abu Dabi. En l’informe que van presentar a la reunió d’ Abu Dabi es diu que a l’any 2050 les energies renovables (energies verdes) podransubministrar el 77% de la demanda. L’informe es va presentar a la reunió per intentar frenar una mica el canvi climàtic perquè si seguim així cada cop la terra patirà més les conseqüències i nosaltres estaremmés i més exposats als rajos ultra violats del sol.
La notícia està relacionada amb el tema 4: “Recursos naturals i desenvolupament sostenible” perquè parla de les energies renovables i una mica delscombustibles fòssils. També insinua que en un futur les energies renovables contribuiran més en el subministrament d’energia que no pas els combustibles fòssils.
La notícia parla de que les energiesd’origen renovable dominaran el mon a l’any 2050. Quan la notícia fa referència a les energies renovables, està parlant de l’energia eòlica, solar, mareomotriu, geotèrmica, hidràulica i la de biomassa,d’aquestes energies obtenim el 13% de l’energia total. Però 120 persones expertes en el canvi climàtic preveuen que aquet percentatge pujarà fis a un 64% durant els últims anys, per això s’hauran de ferbastants parcs eòlics, preses per retenir l’aigua, camps amb plaques solars i fabricar instal·lacions per poder dur a terme la combustió de la matèria orgànica per treure’n energia.
Un petit pasd’aquet canvi es pot veure en uns quants cotxes els quals funcionen amb etanol o bio dièsel, però de moment només son un 3% de tots els cotxes que hi ha en el món.
L’ IPCC el grup internacional...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • docs
  • Docs
  • docs
  • Docs
  • Docs
  • Docs
  • Docs
  • docs.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS