doctor

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
The blood Typing Game

Primerament al començar el joc hem dipositat la sang del pacient en una probeta amb la sang A B i amb l’Rh . Veient que aquesta sang no es barrejava correctament amb cap deles provetes , es a dir que no era acceptada per cap dels antígens de les probetes he arrivat a la conclusió de que aquest pacient havia de ser de sang Ab positiu ja que és l’unic tipus de sang que noes acceptat ni per A ni per B ja que te antigens pels dos tipus de sang . També he arrivat a la conclusió de que era Rh+ gràcies a que la sang del pacient no era acceptada o no acceptava la sang dela probeta i per tant no podía ser mes que Rh+ tot i que al principi m’havia equivocat i vaig pensar que era Rh – per un simple error estupid , pero al final ja vaig pensar amb claretat i vaigrespondre correctament com ja es pot comprobar a la seguent imatge:






Un cop ja sabem el tipus de sang del pacient , hem hagut de buscar quins eren els tipus de sang que podien donar al AB Rh+ ,tenint en compte que AB es el donant universal hem pogut donar qualsevol tipus de sang mentre tingués un Rh positiu , com el pacient. Les seguents imatges demostren quins son els tipus de sang que espoden donar al pacient .














Seguidament hem fet el mateix amb els altres 2 personatges .
Al cas del seguent personatge la sang no és compatible amb la A pero si amb la B iRh per tant ha de ser negatiu i tenint en compte que no pot ser el B negatiu perque es pot barrejar perfectament amb la B i no pot ser Ab perqué aixi no sería compatible amb cap sang i tampoc pot serel tipus de sang 0 ja que llavors hauria de ser compatible amb tots els tipus de sang a les provetes , per tant nomes pot ser el tipus de sang a Rh – .




Seguidament hem hagut de comprobarquins tipus de sang eren compatibles amb la sang del personatge .En primer lloc els del tipus A Rh – es compatible ja que son els mateixos . I seguidament hem escollit el tipus de sang 0 Rh – ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Doctor
  • Doctora
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctorado
  • Doctor
  • Doctor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS