Document Sense Títol 1

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2015
JOAN MASSAGUÉ I SOLÉ


Biografia:

Joan Massagué va nèixer a Barcelona el 1953. és un home llicenciat en Farmàcia i doctor en bioquímica a la Universitat de Barcelona. L’any 1979, és vatraslladar a la Universitat de Brown, una Universitat privada, situada a Estats Units exactament a Providence, Rhode Island, allà va descobrir l’estructura del receptor de la insulina. Més tardd, es vatraslladar a la universitat de Massachusetts, on va excercir la docència com a professor de bioquímica. Posteriorment, l’any 1989 va assumir el càrreg de direcció del departament de biologia cel·lular igenètica, a Nova York, que és on viu actualment amb la seva dona.

Joan Massagué a part de tenir la seva vida laboral, té un matrimoni i dues filles, les quals viuen a Londres, és una família moltunida però irònicament allunyada, em refereixo allunyada ja que viure a milers de km de distància.

Joan Massagué és una persona molt tranquil·la exteriorment, té els seus hobbies com per exemple elsminerals, peró el que el fa ser qui es verdaderament és treballar i poder estar en laboratoris d’alta calitat com hi està a Nova York. Com hem dit abans ell és uns dels investigadors més prestigiososen l’àreea de la metàstesis del càncer.




A QUE ES DEDICA?
Joan Massagué es dedica a a la metàstasis del càncer intenta trobar una cura,, h investiga als laboratoris de Nova York.


QUEÉS LA METÁSTASIS?
La metàstasis és el procés de propagació d’una malaltia d’un òrgan o part a un altre òrgan.




QUÈ ÉS EL CÀNCER?

Podem dir que elcàncer és el conjunt de cèl·lules que es divideixen descontroladament, aquestes es separen per els teixits. El càncer pot començar casi en qualsevol lloc del cos humà, el quals està format per trilions decèl·lules. Normalment les cèl·lules creixen i es divideixen per formar noves cèl·lules a mida què el cos les necessita. Quan les cèl·lules normals envelleixen, es fan mal bé o es moren, llavors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Document Sense Títol
  • Sense Títol 1
  • Sense Títol
  • Document Sense Títol
  • Sense Títol 1
  • Document Sense T Tol
  • Document Sense T Tol
  • Document Sense T Tol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS