DOCUMENTALS REDES

Páginas: 3 (734 palabras) Publicado: 30 de abril de 2014


DOCUMENTAL 1: Envellim i serem menys.

-"Per vèncer els seus reptes demogràfics i ecològics, Europa necessita aprofundir en la sostenibilitat demogràfica" Reiner Klingbolz.
-Europa té lataxa de fertilitat més baixa del món i la població més vella del món.
-Els països que aprenguin a viure en prosperitat amb una població envellida estancada seran els que marquin la tendència per a unfutur insostenible.
-Primer,si l'esperança de vida és cada vegada més gran l'edat de jubilació ha postergar-se per equilibrar.
-Segon ,Si la taxa de natalitat és cada vegada més baixa en el futurtindrem menys cervells brillants. Per ser més competitius i productius, els ciutadans han d'estar ben formats i qualificats. Cal invertir recursos en educació, ciència i tecnologia.
-Tercer ,hemd'integrar millor els immigrants, fent que siguin més productius
-Quart,cal dissenyar millors polítiques d'igualtat i de conciliació de vida laboral i familiar. L'economia necessita que la dona treballiperò també que hi hagi nens, per això família i treball han de ser compatibles per als dos sexes.
-Durant l'últim segle hem experimentat un enorme creixement demogràfic, la població mundial es aquadruplicat, hem passat de 1.400.000.000 a 6.000.000.000 en un segle. Com vivim en un planeta limitat no podem reproduir indefinidament.
-L'edat aporta experiència i està demostrat que quan s'agrupagent jove i gent gran en un grup de treball s'obtenen millors resultats. La taxa d'ocupació dels majors i dels joves han augmentat les dues, gràcies a això la vella Europa podria seguir sentcompetencial.
-L'esperança de vida dels europeus augmenta 3 anys per dècada, en altres països la jubilació era als 65 anys però es podia prejubilar abans i algunes persones passaven el mateix temps cobrant unapensió que en actiu.
-Un pensionista a espanya rep un 80% del seu últim salari, en canvi a alemanya un pensionista rep un 25% o 30% del seu últim salari.
-Cada vegada hi haurà més emigracions, i en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Producció de documentals
  • Fonts Documentals
  • red de redes
  • Red De Redes
  • Red de redes
  • Redes
  • Redes
  • Redes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS