Documento

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2015

SOL MÚSICA


Una cançó que es mante constant en els meus pensaments, és l'única cosa que em manté en peus. Una cançó d'un artista,amb un estil de música que ni em va ni em ve, però que la lletram'arriba, fins al punt de fer-me somriure despres de un mal dia, quan ja no puc més, quan ja no tinc motius, ni ganes per fer-ho.
I segurament això sigui el topic d'explicar les penes de manera quecrides la atencio quan tu quedes com la victima, i tires les culpes a totes aquestes persones que es mantenen al teu canto a pesar de que hi hagui dies que ni tu et soportes. Però aixo no es el quepretenc. Només busco desfogar-me amb algú, explicar-li les coses, els meus pensaments mes profunds, expressar-me i ser realment lliure. Per això recordo que això és només una cosa de confiança en lespersones, i que no tothom pot tindre.
Cada vegada em sento més sola. I no perquè realment ho estigui. Tinc novio, una família que em recolza, amigues, amics. Però la soletat està aquí, encara que no estiguisola físicament, em sento sola, i això és el que la majoria no entén. Aquesta por de quedar-me sola ja ho tenia superat, ja vivia sense ell. Però sembla que el passat segueix estant darrere decadascun de nosaltres i torne apareixer quan menys t'ho esperes. Per tota aquesta gent que m'ha fallat algun cop, lo tipic el noi que et rechaza, el amic que et deixa de banda,aquesta millor amiga quecreies tenir, si aquella amiga que porta anys amb tu, que és en qui més confies i a qui l'hi expliques tot sense por, la primera persona a la qual vas quan necessites ajuda. El típic que creus que ellafarà el mateix amb tu, que et diu que ets la seva millor amiga, que ets el millor que té, que mai la perdras . I de sobte, et falla, com tots els altres. I veus com et tornes a quedar sola sense saber enqui confiar. Perquè ja van tantes vegades que vaig confiar i em van decepcionar, que puc perdonar, però jo no oblido res.
Per tot això, petites coses que segurament només estiguin en la meva ment,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Documento
  • Documentos
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS