Documentos batx

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2013
Comprando belleza y cerebro
En l’actualitat els pares ja poden desitjar les característiques del seu fill, com ara també poden influenciar els factors ambientals, aquests influeixen en tresmaneres: fertilització in vitro, poden utilitzar un diagnòstic prenatal i avortament selectiu y poden aconseguir òvuls, espermes o embrions amb unes característiques genèticament superior, però no tot esbo, també tenen uns desavantatges: la primera es que es costosa, inconvenient i no sempre dona el resultat,la segona porta a un avortament, i la tercera es que en noi no serà un fill biològic de laparella sinó que portarà un gens d’altre persona. D’aquí a molts anys tindrem un millorament de els nostres embrions, i quan es doni això molts pares voldrien utilitzar-la.
Quan tinguem la possibilitatd’elegir gens no costarà molt als pares modelar el entorn dels seus fills, encara que el procés es molt car, porta un perill o la qüestió si els fill seran fills propis dels pares.
Es clar que quanel coneixement genètic sigui molt alt podrem tindre fills que siguin genèticament nostres, es a dir, quan es produeixi una inseminació artificial, els gens seran del pare propi i no de altredesconegut. Els fill seran genèticament superiors a els fills que es produeixen per el procés natural que es donarà a partir de un monitoratge genètic de els embrions in vitro, però que tindran els gens delpare i no d’altre.
La gent accepta que la gent pugui desitjar que els seus fills quan neixin no tinguin malalties o discapacitats, sempre i quan no es passin de lo normal, es a dir voler unaespècie de fill perfecte. Molta gent no es fia molt d’aquests avantatges i quan en casos que tinguem un fetus amb Síndrome de Down, la major part el que faria es recorre a avortar ja que tindrien un gens queel limiten de les seves capacitats. Moltes qüestions es plantegen sobre que las limitacions que pot tenir un fill que tingui una discapacitat, encara que altre persones en el mercat d’òvuls hi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • batx
  • Batx
  • biologia batx
  • batx
  • Batx
  • batx
  • batx
  • Exercicis 1r Batx

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS