Documents D'Exportació

Páginas: 9 (2006 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
Documents d’exportació

Factura pro forma:

És el document on el venedor, comunica al comprador el preu i les condicions de venda de l’operació. Ha de figurar la menció pro forma.

Factura comercial:

Aquest document és emès per l'exportador a l'ordre de l'importador / comprador com constància de la venda realitzada. On es detallen totes les mercaderies venudes, així com la informaciósobre la duana de sortida i port d'entrada, nom i adreça del venedor, nom i adreça del consignatari, descripció detallada de la mercaderia, quantitats, pes, modalitats de l'embarcament, preu, especificant el tipus de moneda, condicions de venda en general, lloc i data d'expedició, a més de requeriments addicionals exigits pel comprador. Aquest document ha de ser el més detallat possible i estarclarament redactat.

Llista de continguts (packing list):

Aquest document és emès per l'exportador, en el qual es consignen els detalls de la càrrega, com el nombre de paquets, pes brut i net, numeració de bultos, etc.
Rebut de la mercaderia posades a bord del mitjà de transport, signat per la persona o agent que es compromet per contracte a transportar-les. Sense aquest document la mercaderia nopodrà ser retirada del port de destinació.

Coneixemen d’embarcament:

Quan es tracti de transport marítim, hi haura dades com el nom i direcció de l’embarcador i del consignatari; llocs d’embarcament i de destí; marques i numeració; classe; quantitat; pes; volum; contingut dels bultos; tipus de fletes; valor de la mercaderia; altres despeses; condició d’entrega, etc.

Certificat d’origen:Aquest és un document que acredita l'origen i procedència de les mercaderies, permetent a l'exportador aprofitar els diferents beneficis i preferències aranzelàries atorgades al Perú a través de convenis i acords subscrits amb altres països.

Certificat fitosanitari:

Document requerit per a les exportacions de productes d'origen vegetal (agropecuaris), el qual és exigit en les duanes delpaís importador i emès pel Servei Nacional de Sanitat Agrària (SENASA)
 
Models de Certificat Fitosanitari i altres emesos pel Senasa

- Certificat Sanitària addicional
- Sol.licitud per Certificació de Plantes, Productes Vegetals i Altres Articles reglamentats amb fins d'Exportació / Re-Exportació (format: DSGV / DDF-12-EXP)
- Certificat d'Exportació per a Productes Industrialitzats oProcessats Requisits:

Els requisits per a l'obtenció d'aquest certificat depenen del producte i país de destinació, així com a les exigències que aquest estableix per a l'ingrés de productes d'origen vegetal al seu territori. Per tant es suggereix a l'exportador que visiti qualsevol de les oficines del parc industrial de Senasa ubicades a tot el territori nacional.
 
    1. Sol.licitud adreçada aldirector del lloc de control cuarentenarios o del SENASA local (adjuntar Permís)       
    2. Fitosanitari d'Importació o document similar emès per l'autoritat nacional de protecció fitosanitària del país d'origen de ser necessari)
    3. Inspecció fitosanitària / verificació del carregament amb dictamen favorable del producte.
    4. Boleta de pagament efectuat en entitat bancària designada.Certificat zoo-sanitari:

Document necessari per a l'exportació d'animals vius i de productes i subproductes d'origen animal, el qual és expedit pel SENASA

    1. Models de Certificat Zoosanitari, Fitosanitari i altres emesos pel Senasa:

     - Certificat Zoosanitari Heath Certificate
     - Certificat Zoosanitari de Re-Exportació
     - Certificat Zoosanitari Andino d'ExportacióRequisits:

Igual que amb el Certificat Fitosanitari, els requisits per al Certificat Zoosanitari depenen del producte i país de destinació, així com de les exigències que aquest estableix per a l'ingrés d'animals vius o productes d'origen animal. Per tant es suggereix a l'exportador que visiti qualsevol de les oficines del parc industrial de Senasa ubicades a tot el territori nacional....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DOCUMENTS
  • documents
  • documents
  • Documents
  • Documents
  • documents
  • documents
  • documents

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS