Dolent

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
4.Dolent es pensar que ho han fet per diversió en cas de que allí sigut un robatori, Dolent es que aquesta persona no te cap dignitat i fa el que vol amb lesaltres persones en cas de que no et respectin.
1.Robar i no respectar als nostres companys i els nostres professors, es parlar o demostrar una cosa negativament denosaltres mateixos a als altres persones.
Em sembla dolent que algunes persones poden agafar o robar un objecte o alguna cosa de valor , que tingui una personaguardada, y que una altre li agafi sense permís, es robar a una companya o a un company o persona, es una persona que pensarà que el que a fet ningú es donaria conte ,però s’ha equivocat perquè tard d’hora a la persona que li a robat es donarà conta i començarà a fer alguna cosa al respecte . Al lladre per dir-li duna manera nopensa en les conseqüències que pot tenir fer allò fins que comencen a buscar el culpable. Això passa també amb els professor alguns poden fer-se respectar perquè podencontrolar ala alumnes que es comportin malament o facin alguna cosa malament , dolent es el que passa el contrari amb alguns professor i això fa que alguns nois/esno els doni cap respecte .
Dolent del respecte es que una persona t’insulti o t’agredí sense que tu facis res i no et puguis defensar-te per por o per el que potpassar desprès de que t’allis defensat o l’allis intentat i t’estiguin humiliant sense que ningú t’ajudi . Dolent es el que li fan a una persona que no es mereixque una altra persona que es cregui mes superior que ell/a faci tantes coses dolentes i desprès fan el que volen com robar no respectar(companys i professors).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum Geneologia bo i dolent, bo i malvat de Nietzsche

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS