Domoteca

Páginas: 3 (709 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015
Introducció
Perquè aquet tema?
Vaig escollir aquet tema per el meu interès en sistemes automatitzats ja que aquets sistemes ens ajuden de moltes formes i funcionen de manera eficaç y precisa. Icom que casa de qualsevol persona es lo més important per ell, llavors vaig decidir escollir la domòtica que es la combinació de sistemes automatitzats i la llar.
Quins son els meus objectius?
Elsmeus objectius son ampliar els meus coneixements sobre el sector de la domòtica tanmateix donar informació necessària al públic perquè entenguin que es,i com funciona la domòtica, i despertar el seuinterès perquè optin per instal·lar la domòtica en la seva casa en un futur. Ja que ens proporciona molts avantatges.
A mes també vaig decidir fer una maqueta per demostrar el seu funcionament.Aplicacions de la domòtica
Les diferents tipus d’aplicacions que ens proporciona la domòtica son gestió energètica, confort, seguretat, comunicació i accessibilitat.
Gestió energètica.
La gestióenergètica s’encarrega de regular el nostre consum, per així poder reduir les nostre despeses d’energia, amb el fi de reduir les nostres factures i mantenir un equilibri amb el medi ambient. La gestióenergètica gestiona tots els aparells que intervenen en l’ús de la electricitat, els combustibles i l’Aigua, i els controla de forma intel·ligent.
Accessibilitat
Gracies al sistema intel·ligent de control,podem controlar la nostre casa amb facilitat i rapidesa, tan si estem dins com si estem fora. Amb un comandament a distancia o des del mòbil.
Seguretat
Els sistemes de seguretat ens protegeixendels perills hi ha 3 tipus de proteccions .
Protecció exterior. S’encarrega de vigilar l’exterior , per detectar els intrusos.
Protecció interior s’encarrega de protegir la nostre casa per dins en elcas de que hi haguí una instrucció, els detectors capten la presencia de la i fan saltar l’alarma
Protecció personal. Esta format per alarmes que detecten qualsevol anomalia dins de la nostre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS