don quijote

Páginas: 2 (495 palabras) Publicado: 8 de junio de 2014
 Marta Grau
INFORMACIÓ ANALÒGICA i INFORMACIÓ DIGITAL.
Informació analógica:
És aquella quepotprendreinfinitsvalors, codificantmitjançantcombinacions de les xifres que van del 0 al 9, per transmetre a través de qualsevol sistema de comunicació.
Informació digital:
lainformació digital és, encanvi, aquella en què la codificacióprenúnicament dos valors: "0" o "1". lesdadesalfanumèriquessónoriginàriamentsenyalsdigitals; però no és el cas de la veu i de les imatges, que necessitendigitalitzarper esdevenirformat digital. s'anomenadigitalització, el procés de conversiód'unsenyalanalògic en digital.

Bit, byte, pixel
Bit: Un bit és un dígit del sistema de numeracióbinari.
Un bit o dígitobinario pot representar un d'aquests dos valors: 0 o 1.
El bit és la unitat mínima d'informació emprada en informàtica, en qualsevoldispositiu digital, o en la teoria de la informació.

Byte: Ésuna unitatd'informacióutilitzadacom un múltiple del bit. Generalmentequival a 8 bits, pel que en espanyol se li denomina octet.
Prové de bite (en anglès "mossegada"), com la quantitatméspetita dedades que un ordinadorpodia "mossegar" alhora.

Pixel:És la menor unitathomogènia en color que forma partd'unaimatge digital, jasiguiaquesta una fotografia, un fotograma de vídeo o un gràfic.Elspíxelssónelspunts de color (sentl'escala de grisos una gamma de color monocromàtica).



Digitalitzar
Digitalitzaciód’unaimatge
Es tracta de transformar cadascuna de les lletres a codibinari de 8 bits.No obstant, en transformar un text en codibinari també estemdefinintaltresparàmetrescom poden ser: el tipus de lletra, el cos, el color, el color de fons, elssalts de línea etc. Tota aquestainformación també queda emmagatzemadautilitzantnomés 1 i 0.
Hem de pensar que quanescrivim, per exemple, la lletraA ,l’ordinador necesita un byte per a la lletra, peròmoltsmés per definir la forma que té...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • don quijote
  • Don Quijote
  • Don Quijote
  • don quijote
  • Don Quijote
  • DON QUIJOTE
  • Don Quijote
  • Don Quijote

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS