dosier prensa

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2013
IFEL és una empresa dedicada a la tecnologia més innovadora des dels seus inicis. Aquesta es dedica a la investigació i creació de objectes i teixits modificats depenent dels objectius. IFEL esdirigeix tant a empreses de seguretat com a cossos militars i entitats d’estratègies.
IFEL es va crear el 1927 per Clive Sinclare, que ja va aportar moltes noves tècniques per a la guerra. A partir de1980 l’empresa va donar un gir quan, el successor Scott, va crear un microordenador domèstic, seguit per el disseny d’un vehicle pioner en la utilització de l’energia elèctrica. Però aquest no va tindrefinançament. Així, quan va arribar Amaia en 1990, l’empresa va retornar a la mateixa investigació anterior. A més, ja que la tecnologia va anar avançant, l’empresa va millorar i va afegir tècniquesd’aquesta manera, diversificant-se.
Quant a clients, en tenim a tot arreu del món i es tracten de corporacions i socis governamentals privats i públics però que els mantindrem en anonimat.
IFEL és unaempresa dedicada a la tecnologia més innovadora des dels seus inicis. Aquesta es dedica a la investigació i creació de objectes i teixits modificats depenent dels objectius. IFEL es dirigeix tant aempreses de seguretat com a cossos militars i entitats d’estratègies.
IFEL es va crear el 1927 per Clive Sinclare, que ja va aportar moltes noves tècniques per a la guerra. A partir de 1980 l’empresava donar un gir quan, el successor Scott, va crear un microordenador domèstic, seguit per el disseny d’un vehicle pioner en la utilització de l’energia elèctrica. Però aquest no va tindre finançament.Així, quan va arribar Amaia en 1990, l’empresa va retornar a la mateixa investigació anterior. A més, ja que la tecnologia va anar avançant, l’empresa va millorar i va afegir tècniques d’aquestamanera, diversificant-se.
Quant a clients, en tenim a tot arreu del món i es tracten de corporacions i socis governamentals privats i públics però que els mantindrem en anonimat.

IFEL és una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dosier De Prensa
  • Dosier De Prensa Diputacion De Valla
  • Dosier de prensa
  • dosier de prensa
  • Sala Prensa Dosier Gramatica 2009
  • dosier
  • Dosier
  • dosier

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS