dqdqwd

Páginas: 4 (922 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2014



1. L’ESLÒGAN DE LES ACTIVITATS DE QUARESMA:
LA TEVA EMPREMTA ENS FA CRÉIXER
La Quaresma designa els quaranta dies que van des del dimecres de cendra fins a la Pasqua. Un temps per apreparar de la millor manera possible la festa de la Pasqua, és a dir, el record de la mort de Jesús i la celebració de la seva resurrecció.
Per a la gent més gran, la Quaresma evoca un temps de dejuni iabstinència. Aquestes pràctiques s’han reduït a vegades a petits gestos una mica superficials: menjar peix el divendres, etc. Nosaltres proposem una actitud més positiva que ens porti durant aquesttemps a ser més generosos, més sensibles, més actius en el compromís amb els altres.
La Quaresma ens recorda també els quaranta dies que Jesús passà al desert. Entès com un temps de reflexió mentrebusquem refer o enfortir la història de la nostra relació amb Déu.
També la Quaresma implica compromís per canviar en positiu, un canvi de cor que es fa realitat a l’hora de definir prioritats,prendre decisions, fer les coses d’una manera més evangèlica. Per tant, també és un moment perquè cadascú davant els reptes que li presenta la vida repensi, triï i decideixi com actuar.
Aquest any, eltemps litúrgic de la Quaresma comença el 5 DE MARÇ que és dimecres de cendra, i acaba el diumenge 13 d’abril, que és Diumenge de Rams, cada setmana treballarem un esdeveniment de la setmana santa. Hempensat que és bo celebrar la Pasqua per això també hem preparat una activitat per desprès de Pasqua.
Les setmanes queden estructurades així :
Primera setmana 5 de març al 9 de març
Tema: Acolliment(Diumenge de Rams)
Segona setmana 9 al 16 de març
Tema: Compartir(Sant Sopar)
Tercera setmana 16 al 23 de març
Tema : Silenci (Hort de GetsemanÍ)
Quarta setmana 23 al 30 de març
Tema: Entrega(Crucifixió)
Quinta setmana 30 al 6 D’abril
Tema :Tendresa (La Dolorosa)
PASSIÓ Sisena setmana 13 al 20 d’abril
Tema :Vida (Resurrecció)


Et proposem quatre coses perquè com a cristià que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS