drames rurals

Páginas: 3 (698 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2013
Valoració personal de 4 Drames rurals en relació amb la filosofia de Víctor Català
Drames rurals es una obra que gira al voltant d’un dualisme filosòfic, que des d’un principi es veu manifestat aldrama del “Met de les conques”. Tot seguit faré una valoració personal de quatre drames.
D’entrada faré una valoració de dos dels drames que més m’han cridat l’atenció i que més m’han transmès, quehan sigut “Idil·li xorc” i el “Met de les conques”.
Aquests dos drames mostren la marginalitat y la crueltat de la gent, que avui en dia, es pot dir que encara es poden veure situacions amb el mateixgrau de marginalitat. El drama d’Idil·li xorc mostra clarament la separació de la Laia i en Tit del grup amb el qual estan associats per el mer motiu de les seves tares físiques dels seus cossos, dela misèria i la brutícia de la seva indumentària i de la grolleria dels seus comportaments i de la seva parla. El drama es tancat amb la riota i burla, anticipadores de la desgracia final.
Pel quefa al drama d’en Met, mostra a un nen que per haver nascut en una família marginada i ser una mica diferent a la resta de nens, el tracten com un bordet, es a dir, el fill d’una dona soltera que esconsiderada bruixa i que viu en mig de la brutícia. En Met es un nen que a crescut quasi abandonat, per això gairebé no parla i no esta integrat al col·lectiu social, ni participa de la vida. Això és unacosa que encara es pot viure avui en dia, sigui pel que sigui que et diferenciïn de la resta de gent i, es pot dir que amb aquest drama, tothom el que l’hagi llegit pot veure i sentir el sofriment dela persona que es marginada o discriminada.
Tot seguit, faré una valoració de dos dels drames que menys m’han cridat l’atenció o que menys m’han transmès.
Un dels dos drames és “Parricidi” onl’historia per una banda es centra en la mort de la Lena, una dona víctima del seu antic amant. Per l’altra banda, els actes del nen inconscient de la gravetat de la situació, fa que sigui considerat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drames Rurals
  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • DRAMES RURALS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS