Drames Rurals

Páginas: 3 (507 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2012
AGONIA
En una nit de pluja i tempesta, una dona anomenada Bel es trobava molt malalta i desfeta per la situació en la qual estava, morint-se i amb una confessió que havia de fer.
La Beltreballava a casa del doctor Ramon i un dia van tenir un lio que va acabar amb la Bel embarassada. El doctor al donar-se compte de la situació li va obligar que es casés amb un altre per evitar que la gentse’n rigués d’ell, ja que ella en principi no volia casar-se.
El dia en que gairebé s’estava morint amb el seu marit en Minguet al costat li va dir que tenia que confessar-li una cosa però que no s’enfadés i que li perdonés, sinó no podria morir tranquil·la. I així va ser, li va dir que el pare del fill no era ell sinó el doctor Ramon i tal com havia jurat els va perdonar a ella i al doctor.Finalment, la Bel morí.
OMBRES
Un Home que anant pel camp escolta un soroll, al girar-se en aquell sentit veu a una dona ballant, al girar-se cap a la dreta veu un noi i li pregunta si sap qui és aquelladona i el nen li digué que era la Maleneta. Aquest nom li va recordar la següent història:
Dues cosines sense els seus pares, van créixer juntes i s’estimaven molt entre elles, eren inseparables finsque va arribar el moment en que es van casar. De tant en tant es veien per explicar-se les seves noves vides.
Un dia la Rita estava preocupada ja que feia temps que la seva cosina Maleneta nol’havia vingut a veure. Uns dies més tard, quan va venir la Maleneta molt nerviosa i plorant dient-li a la Rita i el seu marit que es volia quedar-se a viure amb ells i no volia tornar-se a casa. Li vandemanar explicacions però ella no volia ni podia dir res, i quan el marit de la Rita va anar a casa de la Maleneta per demanar explicacions al seu marit, ell tampoc volia col·laborar. Al final aconseguirenconvèncer a la Maleneta perquè tornés a casa seva amb el seu marit i el seu fill.
Uns dies més tard, per la nit s’escoltaren unes trucades a la porta de la casa de la Rita, era la Maleneta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drames Rurals
  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • DRAMES RURALS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS