Drames Rurals

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2012
Abraham Maslow
És un psiquiatre i psicòleg nord-americà que neix a Nova York al 1908 i mort a Califòrnia al 1970. impulsor de la psicologia humanista, que es basa en els nivells superiors deconsciència i la transcendència, va crear la teoria de l’autorealització.

A fet obres com Motivació i personalitat al 1954, Psicologia de l’ésser al 1962 i la Psicologia de la ciència al1966 , on Maslow vapostular que cada individu té unes necessitats jeràrquiques fisiològiques, afectives, d’autorealització que han de quedar satisfetes, i que l’objectiu fonamental de la psicoteràpia ha de ser laintegració de l’ésser.

Cada nivell jeràrquic domina en cada moment de consecució i les necessitats inferiors en la jerarquia (menjar, refugi o afecte), en cas de no quedar suplertes, impedeixen que lapersona expressi o desitgi necessitats de tipus superior.

La teoria de l’autorealització de Maslow es situa dins el holisme i la psicologia humanista i Qualsevol motiu que afecta un sistema afectatota la persona.

Maslow va dur a terme una crítica a les teories sobre la motivació de Freud i Hull. Segons Maslow, el model de Freud només descriu els comportaments neuròtics de subjectes que notoleren les frustracions, mentre que la teoria de Hull tracta exclusivament d’organismes moguts per una situació de dèficit.




La piràmide de Maslow, te un sentit que reflexa l’autoestima siestàs al nivell mes baix tens una autoestima baixa, et sens inferior i a mesura que vas pujant la piràmide de com et sents l’autoestima va augmenten el nivell de satisfacció amb tu mateix.
SegonsMaslon la necessitat d’autoestima es la necessitat d’equilibri humà i que l’home es converteixi en un home amb èxit o amb una persona que va cap el fracàs i no pugui aconseguir res a partir dels seuspropis medis.

La salud psicologica
És la manera com es reconeix l’estat d’equilibri entre una persona i el seu entorn social i cultural, el que garantitza la seva participació en l’àmbit laboral,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drames Rurals
  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • DRAMES RURALS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS