drgh

Páginas: 2 (462 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013
Tipus
L'artrosi produeix dolor en les parts interna o frontal del genoll quan se l'obliga a un esforç. Per aquest dolor, i per l'evolució degenerativa, pot produir coixesa quan la malaltia arriba aun estadi sever. L'artrosi a les mans pot estar lligada al sexe femení i a l'herència genètica. Comença per una articulació i es va estenent a la resta.
L'artrosi al polze pot coartar els movimentsde pressió. Sol afectar al sexe femení.
L'artrosi de maluc provoca dolor a l'engonal i la zona interna de la cuixa, encara que de vegades es pot "reflectir" al genoll sense molèsties en una altrazona-. En estadis avançats, pot donar lloc a dolor nocturn (per la posició de descans), o dificultats per flexionar les cames o caminar. L'artrosi que afecta el maluc se sol associar a persones queexerceixen tasques agrícoles, sense maquinària adequada i des de molt aviat.Tipus
L'artrosi produeix dolor en les parts interna o frontal del genoll quan se l'obliga a un esforç. Per aquest dolor, i perl'evolució degenerativa, pot produir coixesa quan la malaltia arriba a un estadi sever. L'artrosi a les mans pot estar lligada al sexe femení i a l'herència genètica. Comença per una articulació i es vaestenent a la resta.
L'artrosi al polze pot coartar els moviments de pressió. Sol afectar al sexe femení.
L'artrosi de maluc provoca dolor a l'engonal i la zona interna de la cuixa, encara que devegades es pot "reflectir" al genoll sense molèsties en una altra zona-. En estadis avançats, pot donar lloc a dolor nocturn (per la posició de descans), o dificultats per flexionar les cames ocaminar. L'artrosi que afecta el maluc se sol associar a persones que exerceixen tasques agrícoles, sense maquinària adequada i des de molt aviat.

Tipus
L'artrosi produeix dolor en les parts interna ofrontal del genoll quan se l'obliga a un esforç. Per aquest dolor, i per l'evolució degenerativa, pot produir coixesa quan la malaltia arriba a un estadi sever. L'artrosi a les mans pot estar lligada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • drgh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS