Drogas

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
Les droges
10-He triat aquest tema perquè és uns dels temes més importants de la vida ja que és una substància molt coneguda.
8-Què és? Una droga és una substància ques'introdueix a l'organisme humà de forma voluntari per diferents vies, que pot modificar temporalment la percepció o el sistema nerviós d'una persona i que pot crear dependència.
9-Còm es potprevenir? Considerem que una de les millors maneres de tractar les drogues és conèixer-les, cosa que ens ajudarà a entendre el fenòmen i a prevenir-lo.
10-Exitants? Hi ha molts perònomés anomenarem quatre: la cocaïna, la heroïna, marihuana i la cafeïna.
8-La cocaïna. La cocaïna és un alcaloide que s'extreu d'una planta anomenada Eritroxillum Coca, arbustoriginari de Perú i Bolívia que es pren per via nasal.

9.9-La heroïna. La heroïna és una droga il·legal a la majoria dels països del món i, a més, és considerada una de les mésaddictives i es pern per via venosa.


9-Marihuana. El terme de la marihuana, entre molts altres fan referència a les substàncies psicoatives que són consumides de la planta cannabissativa amb fins religiosos i medicinals i es fuma.

0-Cafeïna. La cafeïna es un alcaloide del grup de les xantinas, sòlid cristalí, blanc y de sabor amarg, que actua com una drogapsicoactiva i es pren per via oral.

8-Efectes físics, psicològics i socials. En les addiccions presenten efectes psíquics i físics. El que implica dos tipus de dependència. La majoriade les drogues poden generar una de les dos classes de dependència, encara que en alguns casos es produeixen totes dues.
9-Els accidents de trancit. És la causa de nombroses lesionsy morts. Per evitar-los els conductors han de cumplir les normes de circulació sobretot és bàsic respectar els límits de velocitat i la distància de seguretat amb altres vehicles.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS