Drogues

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2015
LES DROGUES
Què són les drogues?
Una droga és una substància que s'introdueix a l'organisme humà per diferents mètodes, que pot modificar temporalment la percepció o el sistema nerviós d'una personai que pot crear addicció.

Símptomes de les drogues
Com actuen les drogues? A mesura que es consumeixen, és produeixen tres efectes que adverteixen l'addicció:
-La dependència: és la necessitat deconsumir droga, ja que, per a la persona afectada és el més important.
-La tolerància: és la necessitat d'ingerir cada vegada major dosi de la droga, perquè aquesta produeixi els efectes desitjats.-L'addicció: és la necessitat de consumir droga perquè la persona pugui trobar-se física i psicològicament bé ("mono"). La intensitat de l'addicció depèn del tipus de droga.

Causes de les drogues:
-Larecerca del plaer: Alcohol, tabac, al·lucinògens, drogues, etc.
-Fugida de problemes: Les persones dels països més industrialitzats tenen una major tendència a no superar situacions de tristesa o lafalta de felicitat, i cerquen eliminar-les per mitjà de pastilles, alcohol o altres substàncies.
-Ús contra el dolor físic: En malalties o no, de manera de vegades abusiva, per causa d'un pànicdesmesurat al dolor típic dels països més medicalitzats i desenvolupats, altres per operacions quirúrgiques
-Connectar amb els altres: Les drogues al llarg de la història compleixen la funció d'ajudar queles persones perdin la seva inseguretat personal i es confiïn amb el seu interlocutor. Així, un motiu important per a introduir-se diferent dels altres i sentir que al grup al qual s'acosta accepta elnou individu.
-Actitud de rebel·lió: sigui real o com a imatge que es vulgui transmetre per semblar més interessant. És més típica als adolescents, que pretenen reafirmar-se transgredint i per oposicióa les regles dels més grans.
-Actitud d'experimentació personal: algunes persones tenen curiositat personal per a conèixer quins efectes fan les drogues al propi cos i a la ment.

Depenent de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS