Dràcula

Páginas: 12 (2989 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2014
DIARI D’EN JONATHAN HARKER
3 de maig
En Jonathan Harker marxa d’Anglaterra per reunir-se amb el comte Dràcula per resoldre uns negocis. Arriba a Bistrita i es dirigeix a la fonda que li havia indicat el comte. Un senyor li dona una carta de part del comte Dràcula on li explica que al dia següent vindrà una diligència a buscar-lo per dur-lo al Castell. Alhora de partir una vella l’atura i lidemana que no se’n vagi i li dona una creu per protegir-lo.
4 de maig
Durant el viatge en Jonathan abserva coses estranyes al paisatge i als seus acompanyants a la diligència. Quan arriba a un punt la diligència s’atura i veu com una calessa ve a buscar-lo i lo deixa a la porta del Castell del comte Dràcula.
5 de maig
A l’arribada al Castell és molt bé rebut pel comte, però hi ha alguna cosad’ell que li fa por i pensa en coses molt estrambòtiques.
7 de maig
Quan es reuneix amb el comte, aquest li diu que vol anar a Anglaterra i que per aquest motiu a comprar cases allà i vol que en Jonathan li posi al corrent de les costums del país.
8 de maig
Jonathan s’està afaitant amb l’ajuda d’un petit mirall que ell ha portat, ja que en tot el Castell no hi ha cap, però no ha vist reflectit laimatge de Dràcula i s’ha espantat fent-se un petit tall.
A la llum del día pot veure que el Castell sembla una presó.
12 de maig
En Jonathan està mirant per la finestra i veu al comte com repta per la paret i la capa és com si fossin unes ales.

15 de maig
Jonathan passejar pel Castell i es troba amb tres senyoretes molt maques que li fan petons fins que arriba el comte i tot furiós apartaa les dones de sobre d’en Jonathan i les prohibeix que li fessin res, ja que el vol per ell.
El comte porta un sac i dins hi ha un nen. Les dones s’arrabassen i l’obren.
19 de maig
El comte està tramant algú pla i diu a en Jonathan que escrigui tres cartes amb dates diferents.
28 de maig
Al patí hi ha un grup de persones treballant i en Jonathan escriu una carta al seu cap i una altra a laseva promesa i les llença per la finestra perquè els treballadors s’encarreguin de llençar-les al correu. Però ells les donen al comte.
24 de juny
Una dona s’acosta al Castell cridant i plorant que li tornés al seu fill. Des de la torre el comte crida als llops qie immediatament es mengen a la mare.
25 de juny
En Jonathan surt per la finestra, ja que està tancada la seva habitació amb clau, is’enfila pel mur del Castell cap a l’habitació del comte. A un cantó de l’habitació hi ha una porta, l’obre i veu que hi ha un passadís i termina a una cripta on troba al comte dins d’una caixa dormint.
29 de juny
El comte diu al Jonathan que al dia següent el deixarà marxa cap a Anglaterra, però quan ell està a la seva habitació escolta sorolls i veu a les tres dones i al comte que les està dientque s’han d’esperar fins demà i que aleshores en Jonathan serà per elles.
30 de juny
En Jonathan torna a intentar treure les Claus a Dràcula, però ell es desperta i l’ataca.
Mestres ell és al passadís escolta com els zíngars i els gitanos s’emporten les caixes amb la terra que havien tret de la cripta. També s’emporten la caixa on va Dràcula amagat, que ara després d’haver-se pres la sang delnen és més jove.
En Jonathan té clar que ha de tornar intentar d’escapar.
CORRESPODÈNCIA ENTRE MINA I LUCY
Mina, la promesa d’en Jonathan, escriu una carta a la seva amiga Lucy on l’explica que en Jonathan tornarà avial de Transilvània. La Lucy, per la seva part, li escriu per dir-li que tres homes li han declarat el seu amor. El primer el doctor Seward que treballa a un psiquiàtric. El segon,el senyor Morris, un americà i el tercer en Artur, al qui ella li ha donat el sí.
DIARI DEL DOCTOR SEWARD ( al fonògraf)
Parla d’en Renfield, un dels seus pacients que presenta una conducta molt estranya i un caràcter sanguini.
20 de juliol
En Renfield caça mosques algunes se les menja i d’altres les dona per menjar a les aranyes. Les aranyes les dona a menjar als pardals i ara a demanat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dracula
  • dracula
  • Dracula
  • dracula
  • Dracula
  • DRACULA
  • DRACULA
  • Dracula

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS