dsad

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2013
Introducció

Primer de tot definirem els conceptes de prejudici, comportaments discriminatoris i processos d’influència social.
El prejudici és un conjunt generalitzat d’estereotips, dotat d’unalt grau de consistència que inclou respostes emocionals, una creença en unes característiques distintives associades als grups socials rellevants i una avaluació dels trets típics

Els processosd’influència social són processos bàsics en psicologia social que recullen tots aquells processos en els quals una persona intenta influir en els comportaments i actituds dels altres.

Principalsprocessos d’influència social:

La persuasió: La persuasió és la tècnica o procés d’influència social mitjançant al qual s’influeix en el comportament d’una persona, intentant modificar les sevesactituds per canviar el comportament.
Conformitat social: És el tipus d’influència social en la qual els subjectes canvien les seves actituds i comportaments per complir les normes grupals, o sigui perpoder-se adaptar el grup.
Sovint, la persona que entra a un grup adquireix les normes d’aquest grup utilitzant un procés de socialització. Mitjançant la imitació dels altres membres del grup outilitzant l’assaig-error va aprenent les normes d’aquest grup. Aquestes normes socials compleixen una funció important ja que sinó existissin no podríem saber com comportant-se dins el grup.Acceptació social: És un procés d’influència social que implica una petició directa d’una persona o altre consistint en acceptar el que l’altre persona et demana. Hi ha certes tàctiques que es poden agrupar ensis principis d’influència:

1- Principi de reciprocitat: S’ha de tractar els altres com ells ens tractaran a nosaltres.
2- Principi de validació social: És la tendència a actuar com ho fan lagent que ens envolta, per tal de sentin-se acceptats dins la societat.
3- Principi d’autoritat: És l’obligació d’obeir a la persona o persones que manen.
4- Principi de coherència: És la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dsad
  • dsad
  • Dsadada
  • Dsad
  • Dsadas
  • dsad
  • dsadas
  • dsadas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS