Dund

Páginas: 2 (292 palabras) Publicado: 27 de enero de 2015
RESUM SOBRE LA CONFERÈNCIA DE L’ARCADI OLIVERAS
IMMIGRACIÓ:
- N’Arcadi Oliveras explica que immigrar, és humà, ho fem per evolucionar, anar d’un lloc amb males condicions aun lloc on et poden aparèixer ocasions per evolucionar.
Tot aquest problema sorgeix pel mateix motiu, els països rics empobreixen més del que són els països pobres.
Sobrel’economia, esmenta, repetidament i amb molta èmfasi que els immigrant aporten una ajuda econòmica molt destacada positivament.
Diu que ajuden per exemple a fer les feines mésdures, la que la gent del país no vol fer, perquè són massa dures i mal pagades.
També explica que els immigrants fan una cosa boníssima per l’economia d’un país, produeixendurant la seva estada i quan és l’hora de rebre la jubilació alguns tornen a la seva ciutat natal.
ESTAFES ECONÒMIQUES:
- N’Arcadi Oliveras fa esment d’algunes estafeseconòmiques, parla per exemple de Hassan II que donava una molt bona impressió externa, però era un lladre amb molta fam per robar, tenia guardats 50.000.000 de dòlars a un banc deFrança, i tant els del seu país com altres països, el rebien amb les mans ben obertes.
També parla de n’Emilio Botín, president de Banco Santander que està robant constantment a lapoblació, i que amb tot el diner que ha robat podria disminuir notablement el frau econòmic.
TRÀFIC DE DROGUES I ARMES:
- Arcadi Oliveras explica durant la conferència com esprodueix el tràfic entre drogues i armes, ell explica que els països pobres, ho sigui del sud necessiten armes per les guerres però tenen molta droga, i l’intercanvi és moltsimple, els Americans, diuen algun país en guerra que porti droga, que no passarà res, i quan són allà el Americans agafaven les drogues, i omplien les avionetes amb armes.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el dunde

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS