Easycut

Páginas: 2 (494 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2012
Mètode de desenvolupament empresarial ha seguit l'empresa easyCut i raons que han portat a easyCut a utilitzar aquest mètode

EasyCut ha crescut mitjançant acords de cooperació, concretamentmitjançant acords contractuals a través de franquícies.

Algunes de les fonts consultades
(http://www.marketing-xxi.com/ventajas-e-inconvenientes-para-franquiciadores-y-franquiciados-75.htm)(http://www.franquicias.es/la-franquicia/ventajas-inconvenientes.html)
(http://www.lasleyesdelexito.com/franquicias.htm)
(http://www.emprendedores.es/)

Després de consultar les anteriors fonts sobre elsavantatges i inconvenients de les franquícies podem considerar que les raons per les quals easyCut ha optat per créixer a través de franquícies són:

* L'obtenció d'una grandària adequada en unperíode més breu de temps ja que no existeix una limitació de capital inicial en els nous punts de venda doncs ho aportaren els nous franquiciats. El creixement orgànic és lent. El creixement peradquisicions és arriscat i exigeix un gran compromís de recursos. En aquest marc, un model de franquícies pot ser un balanç òptim: risc i velocitat.
* El model de franquícies és més veloç que elcreixement orgànic i exigeix un menor compromís de recursos que les adquisicions, multiplicant les possibilitats de creixement i disminuint el risc.
* Es redueix el risc ja que aquest es comparteix ambels franquiciats que han posat la seva capital i també es redueix la incertesa ja que es desenvolupa un model de negoci que funciona.
* Una major grandària permet al franquiciador competir millorja que podrà reduir els costos mitjançant la generació d'economies d'escala i d'experiència.
* També competirà millor perquè combinarà els avantatges de la flexibilitat i l'especialització decada soci, que estarà molt motivat en el bon funcionament de la seva pròpia empresa.
* L'existència de més punts de venda aporten una major notorietat de la marca entre la clientela potencial...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS