ECO

Páginas: 4 (916 palabras) Publicado: 4 de junio de 2015
A) FITXA TÈCNICA DE LA PEL·LÍCULA
Títol: En un mundo libre.
Títol original: It's a free world.
Direcció: Ken Loach.
Guió: Paul Laverty
Producció: El Regne Unit, Itàlia, Espanya, Alemanya, Polònia.Any: 2007.
Duració: 96 min.
Gènere: Drama.
Intèrprets: Kierston Wareing, Juliet Ellis, Leslaw Zurek, Joe Siffleet, Colin Caughlin, Maggie Russell, Raymond Mearns, Davoud Rastagou, Mahin Aminnia,Shadah Kavousian, Sheera Kavousian, Frank Gilhooley, David Doyle, Eddie Webber, Johnny Palmiero, Faruk Pruti, Jackie Robinson-Brown, Miro Somers, Neal Barry, Mick Connolly, Malgorzata Zawadzka, MarinaChykalovets, Chisana Gayves, Ludmilla Berysh, Faton Gerbeshi, Kevin Hussey, Steve Lorrigan, Nadine Marshall, Angela McGowan, Aleksander Mikic, Ezequiel Lima Sandos, Serge Soric, Branko Tomovic.


B)BREU RESUM ARGUMENTAL
La pel·lícula tracta d’una noia, Angie, que després de veure’s enganyada i acomiadada injustament per l’empresa per a la que treballava, decideix, junt amb la Rose, la sevacompanya de pis, muntar la seva pròpia agència de treball temporal per a immigrants. Aquest tipus d’empresa no compleix les lleis, paga molt poc als treballadors i alguns cops ni tan sols se’ls trobafeina.
Aquesta pel·lícula critica els excessos de les Empreses de Treball Temporal (ETT) i l’aprofitament de persones desesperades que només volen subsistir i que acaben sent explotades.




C) TRAMAECONÒMICA
Al principi de la pel·lícula observem que l’Angie és acomiada per una empresa de selecció de treballadors temporals. Aquesta empresa havia enganyat a molta gent i havia guanyat diners a costad’aquest fet. Ella aparentment està decebuda perquè no sabia que farien això i diu que ella està en contra d’aquesta forma d’actuar.
Junt amb Rose, decideix muntar la seva pròpia empresa de treballtemporal de forma il·legal fins que puguin assumir els costos per legalitzar-la.
Amb esforç, aconsegueix treballadors estrangers disposats a treballar per hores o dies, i col·locar-los en empreses de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ECO
  • ECO
  • Eco
  • Eco
  • Eco
  • ECO
  • Eco
  • Eco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS