econometria

Páginas: 3 (749 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
La interpretació de β1 és el percentatge de vots en mitjana que tindrà el candidat A. Els signe esperat de β2 és positiu, ja que contra més % de despesa faci més percentatge de vots obtindrà.En canvi el signe de β3 serà negatiu, ja que contra més % de despesa faci el candidat B menys percentatge de vot obtindrà el candidat A.










L’hipotesis nul·la seria que β2=0 il’alternativa que és diferent de 0. El valor-t és mes gran que el valor crític, llavors rebutgem hipòtesis nul·la. El % de despesa que tingui el candidat A si que afectarà sobre el % de votsobtinguts.





L’hipotesis nul·la seria que β3=0 i l’alternativa que és diferent de 0. El valor absolut del valor-t és més gran que el valor crític, llavors rebutgem hipòtesis nul·la. El % de despesaque realitzi el candidat B si que afectarà sobre el % de vots obtinguts del candidat A.






El resultat es que rebutgem H0. Per tant sabem que β1 aporta informació al model.Si que rebutjaria l’hipotesis nul·la perquè 4 està fora de l’interval de confiança.



H0: β2=β3= 0,01

H1: no H0







La conclusió és que rebutgem H0, pertant no podem dir que una pujada de 1% en la campanya del candidat A i del candidat B el percentatge de vots en mitjana per el candidat A sigui el mateix.





F = ((42662,53 – 10054,83)/2) /(10054,83/(173-4)) = 274,033









Amb la comparació de les mitjanes podem dir que la campanya de desprestigi ha perjudicat, ja que la mitjana del primer període es superior a la delsegon, que és quan es va realitzar la campanya.



β1 és les vendes mínimes que ha realitzat, per tant, serà positiu. β2 representa com afectarà un augment o disminució en percentatge del preu enel % de les vendes, serà negatiu, perquè un augment percentual del preu farà reduir el % de vendes. β3 representa com afectarà un augment o disminució en percentatge del volum de construcció en el %...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Econometria
  • Econometria
  • Econometria
  • Econometria
  • econometria
  • ECONOMETRIA
  • econometria
  • econometria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS