Economia De La Empresa

Páginas: 3 (562 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2015
Lliurament 1:
Un grup d’investigadors han creat un laboratori per a l’ investigació i aplicació de combustibles nets a la indústria de l’automòbil. Podrien haver comprat un laboratori ja en marxad’una altre empresa, però han preferit crear-ne un de nou. El primer any volen començar amb uns clients que representin el 3 % de la indústria estatal del sector amb un increment d’un 2 % durant elspròxims 5 anys. Volen obtenir des del primer exercici comptable els beneficis més grans possibles.
L’ ubicació del laboratori es farà en una zona amb molts investigadors en l’atur i amb unesinstitucions financers amb molt mala imatge pública que estan disposades a donar facilitats de crèdit.
Per posar en marxa el laboratori i pel seu funcionament ha adquirit maquinària científica, un edifici,consumibles necessaris i han contractat treballadors. Encara falta per pagar la meitat de les màquines.
Es demana:
Quin tipus d’agent econòmic és el laboratori dins del flux circular de la renda?Dins el flux circular de la renda el laboratori és una empresa, ja que paga als seus treballadors (famílies) a canvi del seu treball. A més a més, el laboratori subministrarà béns i serveis produïtsper ells als treballadors (famílies), a canvi d’un pagament.
L’adquisició de maquinària i mà d’obra en quin tipus de mercat es fa? L’adquisició de maquinària i mà d’obra es fa en el mercat de factors.En l’obtenció de la mà d’obra (investigadors) quins són els fluxos reals i els fluxos financers? L’obtenció de mà d’obra és un flux real, i el pagament que reben a canvi els investigadors és un fluxfinancer.
La maquinària quin tipus de capital és?La maquinària forma part del capital fix de les empreses.
La tresoreria quin tipus d’element de l’empresa és?La tresoreria forma part del capitalcirculant.
Quin àrea de l’empresa és la que s’encarrega de gestionar l’adquisició dels préstecs bancaris?L’àrea financera és l’encarregada de l’obtenció i gestió dels recursos financers que necessita...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Economia de empresa
  • Economia De Empresas
  • economia y empresa
  • Economía de la empresa
  • Economia de la empresa
  • Empresa Economia
  • La Economia De La Empresa
  • Economia De Empresas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS