Economia de l'empresa

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 8 de junio de 2010
LA PUBLICITAT ESPORTIVA
Avui en dia el món és ple de publicitat. Hem arribat a una situació en la qual cada moment de la nostra vida que dins d’aquesta, hi ha ple de marques i frases publicitàries.Molts productes han perdut el seu nom i es diuen pel de la marca: Coca-cola, Pa Bimbo, bambes, nocilla, etc.
En l’àmbit esportiu, és semblant, tothom sap quina marca vesteix cada equip mínimamentimportant de futbol,-Barça nike, Madrid Adidas, la selecció Espanyola Adidas, la selecció holandesa nike, el Villareal puma, el València nike- i la publicitat ens arriba encara que no vulguem i ens acabacreant una necessitat que no ho és realment. Ens venen el seu producte com més bo que els altres, que seràs diferent, que seràs millor, però les marques aspiren a un grau superior, el de serestimades. Per això Nike i Adidas tenen les millors cares dels esports, Nike va contractar a en Micheal Jordan i es van disparar les seves vendes, perquè la gent estimava en Micheal Jordan i la gent voliasemblar-se a ell, per això volien fer el mateix i per tant, portar la mateixa roba.
Nike plus no utilitza una publicitat agressiva, ja que no tothom en coneix el producte. Nike plus té un targetdeterminat i només els arriba a aquests, i només n’ha fet propaganda pel youtube, i alguns cartells a ciutats- tot i que això només a Espanya- perquè a fora d’Espanya, hi ha més publicitat. Com per exemple;a Londres els dissabtes a les 11 del matí, Nike plus fa paradetes de begudes, fruites, coses així pels corredors que ho vulguin, aquesta gent acostuma a ser d’uns 25 anys que ha acabat d’estudiar ique està treballant, per tant té un sou amb el que pagar. Ha deixat de fer esport i a la que ha anat a beure unes quantes cerveses ha vist que la panxa se li inflava, i el que ha decidit és córrer,fer exercici per tal d’estar una mica en forma. Però no va dirigit només a gent d’entre 25 a 45 anys que tinguin diners i que es puguin permetre el luxe de pagar-se unes bambes que poden valdre força...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa pau
  • Economia de l'empresa 2n batxillerat apunts
  • Economia de l’empresa
  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa segon de batxiller, tema 1
  • Economia de l'empresa BTX 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS