Economia general

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2011
Llei 31/1995 del 8 Novembre, de prevenció de riscos laborals.
1. En quins àmbits és d’aplicació i en quins no ho és?
És d’aplicació tant en l’àmbit de relacions laborals com en les relacions decaràcter administratiu, també ho serà als centres i establiments militars i no serà d’aplicació en la policia i seguretat i tampoc en serveis operatius de protecció civil, tal com diu al Capítol I,Article III de la Llei 31/1995,
2. Quines són les obligacions dels treballadors en matèria de prevenció de riscos laborals?
a) Utilitzar adequadament, d'acord amb la seva naturalesa i els riscosprevisibles, les màquines, aparells, eines, substàncies perilloses, equips de transport i, en general, qualssevol altres mitjans amb què desenvolupin la seva activitat.
b) Utilitzar correctamentels mitjans i equips de protecció facilitats per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.
c) Utilitzar correctament Els Mitjans i Equips amb protecció facilitats perl'empresari, d'acordar Amb les instruccions de rebudes d'aquest.
d) Informar immediatament al seu superior jeràrquic directe, i als treballadors designats per realitzar activitats de protecció i de prevencióo, si escau, al servei de prevenció, sobre qualsevol situació que, al seu parer, comporti, per motius raonables, un risc per a la seguretat i la salut dels treballadors.
e) Contribuir alcompliment de les obligacions establertes per l'autoritat competent a fi de protegir la seguretat i la salut dels treballadors en el treball
f) Cooperar amb l'empresari perquè aquest pugui garantir unescondicions de treball que siguin segures i no comportin riscos per a la seguretat i la salut dels treballadors.
3. Quina és la funció de la inspecció de treball i seguretat social?
a) Vigilarel compliment de la normativa sobre prevenció de riscos laborals, així com de les normes jurídico-tècniques que incideixin en les condicions de treball en matèria de prevenció, encara que no tinguin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • economia general
  • Generalidades De La Economia
  • economía general
  • Economia general
  • Economia General
  • Economia general
  • Economía general
  • Economia general

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS