Economia Mental

Páginas: 3 (642 palabras) Publicado: 19 de septiembre de 2015


La teoria microeconòmica sosté que la decisió de compra es condueix per una combinació entre les preferències del client i el preu. Estudis d’IRMf, permeten demostrar diversos circuits cerebralsque anticipen pèrdues, beneficis i preferències de la marca. Així mateix, hi ha evidència que prèvia a tota decisió de compra, els preus excessius activen la insulina i desactiven la escorça prefrontalmedial.
Per l’anàlisi econòmic, la decisió de compra de la marca és la premissa fonamental. Tant en el centre comercial, en la botiga del barri com en internet, les persones consideren lescaracterístiques de les marques. Determinen el seu cost i decideixen la compra (o no). L’èxit, segons la teoria econòmica descansa en la possibilitat de repetir a llarg termini aquest elemental procés dedecisió a favor de la marca.
La metodologia del neuromàrqueting ofereix la oportunitat de separar i caracteritzar a diversos components de la decisió de compra segons clients específics. Una sèrie d’estudisrealitzats en la Universitat de Carnegie Mellon mitjan neuroimatges, experiments i entrevistes a parelles casades han documentat singularitats entre les que es classifiquen com compradors compulsiusi comprador reprimits . La forma en que aquests segments distingeixen els costos per compres ha originat nomes un de tants estudis i experiments en curs sobre la economia mental i dels mecanismes delcervell per processar xifres i realitzar càlculs.
Sovint, el cervell queda atrapat en el que es coneix com “trampa dels costos ocults” el que ens porta a prendre decisions bastant peculiars, situacióque en terminis domèstics o de cuina es coneguda com, “on mengen dos, mengen tres”. La propensió humana al conservadorisme en ocasions, és més que manifesta i pot ser perjudicial. Per exemple, quanes comença a seguir una mala inversió, nomes per l’antecedent d’haver invertit molt.






Assumim que som responsables d’un projecte d’innovació tecnològica pel llançament d’un nou concepte en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mapas Mentales Economia
  • Mapa mental ..principios de economia
  • LA FORMACIÓN DE LA MENTALIDAD SUMISA: MUNDIALIZACIÓN DE LA ECONOMÍA Y DE LA CONCIENCIA
  • Economia (Mapa Mental)
  • mapa mental economia
  • La mentalidad
  • Mentalidades
  • estado mental

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS