Economia D Empresa

Páginas: 3 (748 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015

ACTIVITATS

1. Explica els diferents tipus de mercat segons el criteri del nombre de
competidors.
Hi ha cuatre tipus de mercats segons el tipus de competidors. El primer es el Monopoli, que escuan una unica empresa opera en el mercat. Despres tenim l'Oligopoli, quan hi han poques empreses que comercialitzen el mateix producte. El seguent es la competencia monopolistica, hi ha moltacompetencia pero els productes es diferencien en factors com el diseny o la marca. I per ultim tenim la competencia perfecta, que es base en que bastants empreses operen en el mercat oferint un productehomogeni.

2.Explica els criteris objectius i subjectius de segmentació de mercats.
Els criteris objectius són els que es poden definir de manera objectiva i es divideixen en cuatre grups. Geografics ( zonaa on viuen els consumidors), Demogràfics ( segons edad, estat civil..), Socioeconomic ( segons el poder adquisitiu dels consumidors) i per últim l'estructura del consúm ( consúmidors habituals,ocasionals..). Per altre banda tenim els criteris subjectius són els que es basen en la psicologia del consumidor, També hi ha cuatre tipus. El primer personalitat (segons les caracteristiques delconsumidor), el segon, estil de vida que es basa en els interessos del consumidor. EN tercer lloc tenim els Valors, segons la sensibilitat del consumidor al medi ambient..I per ultim tenim Preferencies queengloben els gustos del consumidor.


3. Explica l’observació directa i l’experimentació com a tècniques d’observació
de la informació primària.
La observació directa conseisteix en observa la conductadels consumidors sense cap tipus de pregunta o exercici per aixi poder captar la conducta natural dels consumidors. Hi ha diferents metodes de observació, mecanics, electronics o per mitjanspersonals.
L'experimentació es base en representa en petitat escala una situació comercial que volen estudiar. Normalment es fan dos grups un de control a on els parametres son contants i un altre grup a on...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ECONOMIA D EMPRESA T1
  • Empresa D
  • Exercicis D´Economia D´Empresa Batxillerat
  • Glosario D Terminos D Economia
  • Economia de empresa
  • Economia de empresa
  • Economia De Empresas
  • economia y empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS