Edició

Páginas: 29 (7207 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2014
NORMES PER A L’EDICIÓ D’UN TREBALL


1. Extensió: a convenir amb el professor/a.

2. Format del document: DIN-A4.

3. Marges:
Superior: 3cm
Inferior: 3cm
Esquerre: 3cm
Dret: 3cm

4. Grandària de la font: 12, lletra Times New Roman, per al text i la bibliografia final; no obstant això, ha de ser de 10 Times New Roman per a les notes a peu de pàgina, les citacions fora del cos deltext i els exemples.

5. Interlineat: 1,3 (per al text, notes a peu de pàgina i bibliografia). No s’ha de deixar espaiat / línia en blanc entre paràgraf i paràgraf, per la qual cosa s’ha de sagnar l’inici de paràgraf. No se sagnarà l’inici de paràgraf de la citació llarga separada del text.

6. Alineació: justificada.

7. Imatges, gràfics i taules: es presentaran en format informàtic i inclososen el text.

8. TítOl del treball: centrat en l’encapçalament de la primera pàgina (en la primera línia), en lletres majúscules, negreta, sense punt final i sense cometes. A continuació, s’ha de deixar una línia en blanc entre el títol del treball i el nom de l’alumne/a.

9. Divisió en apartats: heu de numerar tots els apartats i els subapartats començant pel número 1. L’excepció larepresenta la bibliografia (en els casos en què s’adjunte), que apareixerà sense numerar.

1. Títol en negreta i sense sagnar, lletres minúscules, separat dels paràgrafs anterior i posterior per una línia en blanc. No acaba en punt final. La numeració 1., 2. etc. també en negreta.
1.1. Títol en cursiva i sense sagnar, lletres minúscules (no s’ha de deixar la línia anterior en blanc si va justamentdesprés de la línia de l’1.). No acaba en punt final. La numeració 1.1, 1.2. etc. en redona.
1.1.1. Títol en redona i sense sagnar, minúscules (no s’ha de deixar la línia anterior en blanc si va justament després de la línia de l’1.1.). No acaba en punt final.

10. Exemples: han d’anar numerats correlativament –(1), (2)...–, grandària de la font 10, en cursiva i sagnats a l’esquerra 1'25 cm respecteal sagnat de la primera línia (un total de 2'5 cm). En cursiva va només el que és l’exemple; la numeració va en redona amb una grandària de 10. Si l’exemple és una frase independent del text, acabarà en punt.

Exemple:
(1) Joan va menjar aquí ahir.


11. Termes especials
11.1. Metalingüístics: cursiva.

Exemple:
en l’oració l’anterior, Joan és el subjecte.

11.2. Una paraula o diversesd’una llengua distinta de la del text: cursiva.

Exemple:
el mot stop prové de l’anglés.

11.3. Les citacions en llengües estrangeres (una frase o un fragment) que vagen dins del text, han d’anar entre cometes i en lletra redona. Si van en un paràgraf a banda, no han de dur cometes.

Exemples:
Respecte a l’èuscar, podem adduir «Horiek dira partidu-ra etorri diren mutil denak».


12.Citacions textuals:
12.1. Inferiors a tres línies: entre cometes (« ») i inserides en el text; la grandària de la font continua sent 12.

Exemple:
insistim en el fet que «el pronom hi s’ha de fer servir en els contextos que ja hem esmentat» (Segura 1998: 137).

12.2. Superiors a tres línies: sagnades a l’esquerra 1'25 cm respecte al sagnat de la primera línia (un total de 2'5 cm) i grandàriade la font 10; no cal sagnar l’inici de paràgraf. Cal deixar una línia en blanc entre el text i la citació, i entre la citació i la línia següent.

13. Divisió en apartats: heu de numerar tots els apartats i els subapartats començant pel número 1. L’excepció la representa la bibliografia (en els casos en què s’adjunte), que apareixerà sense numerar.

1. Títol en negreta i sense sagnar, lletresminúscules, separat dels paràgrafs anterior i posterior per una línia en blanc. No acaba en punt final. La numeració 1., 2. etc. també en negreta.
1.1. Títol en cursiva i sense sagnar, lletres minúscules (no s’ha de deixar la línia anterior en blanc si va justament després de la línia de l’1.). No acaba en punt final. La numeració 1.1, 1.2. etc. en redona.
1.1.1. Títol en redona i sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Edicia
  • Edicio web
  • Edicios Verdes
  • Edició i retoc d'imatges
  • Primera edici n nuevo
  • Edici N De Im Genes
  • Memòria Escrita Edició De Vídeos
  • EDICI N DE TEXTOS LITERARIOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS