educación física

Páginas: 4 (863 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015
DE MARXA FEM ESPORT

a) Activitats realitzades al Poliesportiu Municipal:
-Les finalitats del body combat són millorar la resistència muscular i la flexibilitat. Consisteix en
-Les finalitatsque te el body pump són definir i tonificar els nostres músculs. Consisteix en
-Les finalitats del body jump són augmentar la resistència, la força muscular i millorar el sistema cardiovascular.Consisteix en
-Les finalitats del Step són crear sessions d’exercicis coreografiats acompanyats de música i com a objectiu la millora de la capacitat de resistència cardiovascular i la tonificació delsmúsculs. Consisteix en fer una sèrie de passos amb una plataforma que es troba al terra i al final fer una coreografia.
-Les finalitats del spinning són augmentar el to muscular, augment del rendimentcardiovascular i l’alliberació d’estrès. Consisteix en pujar a una bicicleta estàtica i seguir les pautes que et marca el monitor.
-Les finalitats del fitlball són la tonificació muscular i augmentd’equilibri. Consisteix en fer una sèrie d’exercicis amb una pilota gran.
-Les finalitats del fitness són guanyar una major coordinació i a mantindre un control postural adecuat, per evitar unes futuresmolesties. Consisteix en fer una sèrie de passos que formen una coreografia .
-La finalitat del relax és relaxar-se. Consisteix en estirar-se al terra i seguir les pautes que et marca el monitor.b) Pilates:
Pilates és un sistema d'entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per Joseph Hubertus Pilates, qui ho va idear basant-se en el seu coneixement de diferents especialitatscom gimnàstica, traumatologia i ioga, unint el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.
El mètode es centra en el desenvolupament dels músculs interns permantenir l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Es pot utilizar com a reabilització per prevenir i curar el mal d'esquena.




Tipus:
-Pilates amb aparells...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS