Educación Social

Páginas: 3 (726 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
2.2 Per quina raó comencen a utilitzar les TIC?

L'infant com s'ha dit anteriorment comença a tenir el primer contacte amb les TIC als 2-3 anys en el centre d'educació infantil i primària amb laintroducció dels ordinadors dins les aules.
Al començar des de ben petits amb les TIC els hi facilita:

Un desenvolupament psicomotriu fi: presten atenció de forma més sostinguda i durant més tempsi són capaços de distribuir-la d'una manera més flexible, equilibrada i, per tant, més adaptada per a la tasca que han de fer.

Desenvolupar els hàbits de treball amb normes: alhora de fer qualsevoltasca be jocs o treball escolar han de seguir unes normes, com per exemple el treballar amb la preescriptura, hi ha una aplicació per l'Ipad que tracta de traçar camins resseguint els nombres olletres si et surts del camí has fallat i si arribes al final guanyes.

Actuar amb iniciativa i autonomia: el desenvolupament de l’autonomia personal es considera una competència essencial que pot ajudara l'infant a desenvolupar-se d’una manera integral.

Estimular la creativitat i la imaginació: l'infant pot utilitzar nombrosos mitjans per a potenciar el desenvolupament de la creativitat i laimaginació mitjançant eines tecnològiques, audiovisuals i informàtiques.

Fer tasques individuals o en grup: a l'escola a l'hora de treballar poder fer activitats en grup o de manera individual.Fomentar els valors més importants com són el respecte, el compartir i ajudar als altres: al començar des de ben petits se'ls hi ensenya a respectar als companys i cuidar del material que s'utilitza, acompartir tot ho que hi ha a l'escola perquè es de tots, si l'ordinador al company no l'hi funciona comparteixo el meu amb ell i a ajudar-se els uns als altres.


2.3 Mètodes d'aprenentatge que esfa servir?

Els infants tindran que interactuar i familiaritzar-se amb l'ordinador, eina que cada dia serà més important. Al ser tan petits hauran de realitzar uns aprenentatges concrets per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • educacion social
  • Educacion socialista
  • La educación socialista
  • Educacion Social
  • ¿Que Es La Educación Social?
  • Educacion socialista
  • Educación socialista
  • Educación social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS