Educacion Fisica

Páginas: 5 (1058 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
Trabajo De Educación Fisica

l.Objectius principals del tema.
Els objectius principals del són: el sistema muscular com a component actiu de l'aparell locomotor i, més concretament en la fisiologia muscular, les fonts d'obtenció de energia del nostre cos les quals fan possibles la contracció muscular i , en conseqüència, el moviment.

2.Funcions de les estructures que fan possible elmoviment.
Les funcions que fan possible el moviment són la contracció i relaxació del múscul això també ens permet martenir el cos en equilibri estàtic i dinàmic.

3.Diferències entre tendons i ventre muscular.
El tendó (es troben situats a les xones extremes del múscul) la seva funció és inserir el múscul dins l'os, y el ventre muscular (está situat en la zona central del múscul) la seva funció ésduu a terme la contracció muscular.
4.Diferències del tres tipus de teixits musculars. Segons els tipus de moviment.
Agonistes, actuen a favor del moviment(bíceps); antagonistes,s'oposen al moviment(tríceps); fixadors,permeten l'actuació correcta dels agonistes i antagonistes(deltoides).
5.Funcions del cerebel i la placa motora. Tipus de contracció.
La funció del cerebel es decidí quinamusculatura s'ha de contreure i quina s'ha de relaxar per poder fer un moviment determinat.El sistema nerviós envia aquesta ordre mitjançant la medul·la espinal i al llarg dels nervis perifèrics (formats per la unió de neurones) fins que arriba a la fibra muscular. La zona on es produeix la unió entre nervi i múscul s'anomena placa motora.
Els dos tipus de contracció són: la contracció isomètica(elmuscul no es por escurçar) i contracció isotònica(el muscul crea una tensió constant a causa del moviment de les articulacions on es troba inserit).
6.Què és l'atp?On es troba?

És una molècula que està formada per enllaços quimics. Part de l'energía que adquirim de els aliments que ingerim van a proporcionar reserves d'atp, quan están completes,
s'acumulen en forma de glucógen, en grasses y enproteïnes. Totes aquestes molècules (glucosa, glucógen, grasses y proteïnes) poden ser convertides en ATP persterior utilizació pel muscul.
L'atp es troba en el muscul en quantitats petites ,i per això només pot produir energia per fer poques contraccions i s'esgota en 5 segons.

7.Diferències entre via anaeròbica alàctica i via anaeròbica làctica.
En la via anaeròbica alàctica l'at`s'obté apartir de la fosfocriatina(Crp),la substància que forma s'anomena transfosforilació i permet obtenir ATP durant més de 20 segons,la intensitat de treball que permét assolir es menor que la que permet la degradació directa de l'ATP.
En cambi la via anaeròbica làctica utilitza els hidrats de carboni,la glucosa que forma s'anomena glucogen muscular,la via rep el nom de glucòsi anaeròbica làctica, laqual a partir d'una molècula de glucosa se n'obtenen dues d'atp i àcid làctic,permet obtenir l'atp durant 2 mnuts aproximadament

8.Via aeròbica alàctica i via s'utilitza preferentment quan el múscul se sotmet a esforços molt intensos però continuats en el temps.

9Adaptacions temporals del cos humà l'exercici físic en el sistema muscular.

10.Què pot provocar el tipus d'entrenament enrelació a les fibres mixtes?
Pot provocar que les fibre mixtes es converteixin en fibres ràpides o lentes.

11.Opinió personal de l'aprenentatge d'aquest tema.
Opin que en aquest tema es interesant aprendre la fisiologia muscular, les fonts energètic, la repercussió fisiològica de l'exercici físic , però el que me a parescut més interesant es la repercussió fisiològica de l'exercici fisic perquesón coses que no m'hagués plantetjat.

TEMA 3. Planificació de la condició física.

1.concepte de resistència,tipus.
La resistència es defineix com la capacitat que ens permet mantenir un esforç físic durant un temps prolongat i recuperar-nos més ràpidament després de fer un exercici.
-Resistència Anaeròbica
-Resistència Anaeròbica Alàctica
-Resistència Anaeròbica Làctica
-Resistència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS