educacion

Páginas: 4 (810 palabras) Publicado: 9 de junio de 2014

Família, escola i entorn

STD2
“CONTRA-INFORMACIÓ VS DESINFORMACIÓ”

Exposició de les notícies trobades

1. Aquesta primera notícia que exposaré l'he trobat al lloc web dewww.llibertat.cat, que es tracta d'un portal informatiu de l'Esquerra Independentista.
S'explica doncs que 18 membres d'Herrira han estat detinguts al País Basc.
L'acció de la Guàrdia Civil es veu justificada per laproximitat d'Herrira a la banda armada ETA, moviment des del que es fa difusió pel suport i s'exigeixen els drets dels presos. Segons les 'investigacions' del ministeri de l'interior Herriradisposaria d'un munt de mitjans com blogs, twitter, facebook per tal de difondre la seva ideologia i convocar esdeveniments de la mateixa, i per tant la policia ha hagut de tancar els perfils de les xarxessocials i els blogs que ja he anomenat.
Entre els detinguts també s'hi ha trobat un jove condemnat a sis anys de presó per la seva participació en accions de la kale borroka i militància a Segi.
Lanotícia sencera: http://www.llibertat.cat/2013/09/cop-policial-contra-el-moviment-de-suport-als-presos-bascos-23265

2. En resposta a les crítiques per part del president del govern espanyol MarianoRajoy, el president de la Generalitat Artur Mas ha afirmat que el més alt gest de grandesa que hi ha és 'escoltar la gent i deixa-la votar'.
Mas ha apuntat la contrarietat d'opinions dins els membresde la Comissió Europea en relació al fet si Catalunya quedaria exclosa de la UE i demana 'honestedat'.
http://www.ara.cat/politica/Mas-Rajoy-grandesa-escoltar-deixar-la_0_1002499924.html .

3.El vicepresident del govern balear, Antonio Gómez minimitza la magnitud de les mobilitzacions i de la manifestació massiva del passat diumenge 29 a les Illes Balears i afirma que el govern no cediràdavant les protestes contra el TIL.
http://www.ara.cat/politica/Jose_Ramon_Bauza-Illes_Balears-decret_de_trilinguisme-catala_0_1002499910.html

Conclusions
Abans de tot m'agradaria deixar clar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacion
  • Educacion
  • Educación
  • Educacion
  • La educacion
  • Educacion
  • Educacion
  • Educacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS