Educació fisica 1º BAT

Páginas: 3 (553 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2013
ACTIVITATS- SEGON TRIMESTRE

UNITAT 5

1. Si practiques alguna activitat física o esportiva, analitza-la i classifica-la segons el contingut d’aquest tema. Raona la desposta.
Un cop a l’anypractico l’esqui, que és un esport lliure o recreatiu, l’objectiu del qual és divertir-se i gaudir de la pràctica de l’activitat. Aquest esport (l’esquí), és molt poc competitiu.

2. Creus que lapractica esportiva o el mon que l’envolta influeix en la teva forma de vida? Per què?
Sí, perque fer esport sempre està recomanat, i és molt saludable, juntament amb l’aliment.

3. Analitza la situaciódel teu barri, poble o ciutat i descriu les activitats fisicoesportives que s’hi poden dur a terme.
A la zona on visc, s’hi poden fer els seguents tipus d’activitats fisicoesportives:
- Educaciófísica escolar (a qualsevol escola)
- Esport de rendiment o de competición (a diverses escoles es pot realitzar activitats com es futbol, tenis, futbol sala.. D’altra banda, també hi ha més d’ungimnàs on es pot realitzar judo, taekwondo, boxa..)
- Esport terapèutic o higiènic

UNITAT 6

1. Selecciona un esport i fes un quadre o un esquema amb tots els elements que el configurin: reglament,tècnica, tàctica, condició física i factor psicològic.
Condició física: aconsequir una bona forma física mitjançant el desenvolupament de les qualitats físiques bàsiques permet millorar l’eficàciadls gestos tècnics.

Factor psicològic: la capacitat de concentración i de relaxació, l’afany de superació, la competitivitat… condicionen l’actuació de l’esportista durant la competició.Reglament
Tècnica
Tàctica
-Un gol haurà de ser obtingut quan la pilota passi entre els pals de meta o sobre l'espai entre els pals de meta (a qualsevol alçada), sense haver estat llançat, colpejat otransportat.
-Quan la pilota es trobi fora del camp, el primer jugador que el toqui haurà de llançar des del punt de la línia delimitadora per on va sortir del camp en una direcció en angle recte....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educació física 1er bat
  • Filosofía tareas 1º bat
  • Batidos Fisica
  • Educació Física
  • Educacio fisica
  • Educació Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • educacio fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS