Educació Física La Força

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
[pic]












ÍNDEX

Definició força...........................................................................................3

Tipus deforça...........................................................................................3 - 4

Circuit........................................................................................................4 - 5 - 6CONTINGUT

La força és la capacitat neuromuscular que ens permet superar resistències externes o internes gràcies a la contracció muscular , ja sigui de formaestàtica o dinàmica . Hi ha tres tipus de força: Força màxima , força explosiva i força resistència.

- Força màxima : és la capacitat neuromuscular que ens permet realitzar una contracciómuscular màxima, ja sigui de forma estàtica o dinàmica. Exemple: Aguantar el nostre propi pes amb una part del nostre cos.










- Força explosiva : és la capacitat neuromuscular que enspermet superar resistències mitjanes o elevades amb una alta velocitat d’execució i freqüència elevada. Exemple: Llençar una pilota medicinal el més lluny possible.









- Força resistència: és la capacitat neuromuscular que ens permet superar resistències baixes o mitjanes durant un ampli període de temps, retardant l’aparició de la fatiga. Exemple: Saltar d’un costat a l’altre d’unbanc fins a no poder més.












CIRCUIT DE QUATRE ESTACIONS

1.- Autocàrregues: treball que es realitza amb el propi pes corporal . A la primer estació consisteix en fer flexions→ Sèries: 1 – 2; Repeticions: 1 – 4; Intensitat: 80 – 100%; Velocitat: Lenta; Recuperació: 4 – 5’.











2.- Multisalts: mitjà de treball per al tren inferior (cames), que consisteix enrepetir un mateix salt o bé un conjunt combinat de salts . A la segona estació consisteix en saltar a la corda → Sèries: 2 – 4; Repeticions: 10 – 30; Intensitat: 20 – 60%; Velocitat: Lenta -...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educació Física
  • Educacio fisica
  • Educació Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • Educacio Fisica
  • educacio fisica
  • Educacio fisica
  • EDUCACIÓ FISICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS