Educació Secundaria Obligatoria

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 25 de diciembre de 2014
CINEMA I FILOSOFIA: ABRE LOS OJOS

Preguntes:
1. Quines qüestions epistemològiques ( relacionades amb el coneixement) es plantegen en la pel·lícula? Per què?
2. Des de quina de les actitudssobre la possiblitat de coneixement ( dogmatisme, escepticisme, relativisme, criticisme o perspectivisme) es podria explicar el coneixement que té de la realitat el protagonista ( Cèsar) ? per què? -Postser cladrà distingir entre diferents moments de la pel·lícula.
3. Quina actitud tenen Cèsar i Núria respecte a l' existència de Déu? Justifica la teva resposta tenint en compte les diferenciesactituds tractades a classe.
4. Quin sentit donen a la vida els diferents protagonistas ( Cèsar , Núria, Pelayo, Sofia) ? Justifica la teva resposta amb algun exemple de cadascun dels protagonistes.
5.Actuen lliurament els protagonistes de la pel·lícula? Explica alguna situació que justifiqui la teva resposta. Recorda les diferents teories deterministes i indeterministes sobre la llibertat tractadesa classe.
6. Quin criteri de veritat aplica Cèsar en la discussió amb el psicòleg en el lavabo del centre de crionització per saber si l'esta mentint?
7. Cerca informació sobre la crionitzacióaplicada als humans i explica en què consisteix. Ens permetrà assolir la immortalitat? Argumenta la teva resposta.
La crionització és la preservació a baixa temperatura d'animals o humans que lamedicina actual ja no pot mantenir amb vida. El seu propòsit és el de tractar els humans mèdicament i retornar-los en el futur. Les empreses, com el Life extension, són les que congelen els morts, i deprésels fan viure en un món virtual, on tot és un somni imaginari, producte del cervell de la persona que esta morta. Gràcias a la crionització als humans poden assolir la immortalitat, ja que en el futurpoden ser tractats medicament, i per tant , tornarien a viure una vida real. L'exemple més clar és quan Cèsar va firmar un contracte amb una empresa de crionització, després Cèsar és suïcida amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Secundaria obligatoria
  • Secundaria Obligatoria
  • Secundaria obligatoria
  • educacion secundaria obligatoria
  • Cual es la finanlidad del caracter obligatorio de secundaria
  • Educacion Secundaria Obligatoria
  • Educacion Secundaria Obligatoria
  • educacion secundaria obligatoria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS