Educador infantil

Páginas: 4 (964 palabras) Publicado: 31 de enero de 2012
COMENTARIS EXPOSICIONS:
Caterina Pedregal Corbatera, 1200913

CONCEPCIÓ DEL AMOR AL LLARG DEL PROCÉS EVOLUTIU

L'amor és una concepte universal però alhora molt cultural. Cada cultura té unaconcepció de l'amor diferenciada, ja que l'amor és un conjunt de conceptes i per cada cultura aquests conceptes poden ser definits de diferent manera o poden utilitzar uns altres.
És interessantobservar, aleshores, la concepció del amor en subjectes de diferents edats de una mateixa cultura per determinar els canvis i la evolució de la representació d'aquest.
El ser un concepte tant ampli,i queenglobi tants ventalls, jugues amb la possibilitat, fins hi tot, de trobar diferencies en dues persones del mateix sexe, edat i cultura.
Per aquest motiu, he trobat enginyós i interessant aquesttreball. Tot i que els subjectes són adolescents i adults, els quals representen part de la nostra societat, jo també hagués agafat mostres de nens petits i de la vellesa. Ja que els més petits, segurament,tindrien un concepte de l'amor com alguna cosa idíl·lica, i segurament haurien representat escenes d'amor d'una pel·lícula i la vellesa s'hagués centrat més en situacions familiars del dia a dia,com per exemple anar a recollir el net a l'escola i aquest rebre'l amb un somriure.
Tot hi això, el treball m'ha semblat molt encertat i les conclusions de les mostres molt interessants.
A mida quepresentaven el treball anava reflexionant per mi mateixa que jo també he anat canviant la concepció del amor al llarg de la vida, i que ara miro fa uns anys i em sento ridícula recordant tot allò quecreia del amor i del que m'inspirava. Però també em fa reflexiona, que segurament dintre d'uns anys, tornaré a mirar enrere i pensaré el mateix.

LA DISCRIMINACIÓ SEXISTA EN LA PUBLICITAT

Lapublicitat, en la societat del segle XX és una eina socialitzadora, seguida per moltes masses i creadora, en part, del mon real que ens envolta. Estem seguits per la publicitat i s'encarreguen perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educ. Infantil
  • Educadora Infantil
  • Educ. Infantil
  • Educadora Infantil
  • El perfil del educador/a infantil
  • Entrevista Educadora Infantil
  • Didáctica de la educ. infantil
  • Psicologia educativa infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS