effddsbdfsbbsssbs vsffa

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2014
El llibre conté dues narracions fantàstiques sobre dos pobles llegendaris: els tuaregs i els víkings.

Emparats en la immensitat del desert i, a recer d’uncel immens i estelat, un vell tuareg relata al nostre narrador una fantàstica història sobre l’origen del seu poble, del desert i la Via Làctia. Una altra història,també llegendària, es desenvoluparà en terres, en principi verdes, però després recobertes de blancor, fred i gèlides nits.
Dos braus guerrers: Agmarprotagonista de la primera història, i Thorwald l’heroi de la segona, protagonitzaran dues llegendes farcides d’una acció trepidant.
Agmar, destre amb l’arc i Thorwald ambl’espasa, protagonitzaran una successió de fets narratius que contenen els ingredients necessaris per a captivar el lector, envoltant-lo del to mitològic iresplendent de la llegenda.
Agmar creuarà muntanyes i deserts. A cavall d’una carroza marina, tirada per dofins, travessarà la mar. Llençat a l’aire per l’impuls delscetacis, arribarà a una gran ciutat on viu la princesa que convertirà en la seua esposa després de superar tres proves.
Thorwald, per la seua part, creurà tambéla mar amb el seu drakar fins a descobrir noves terres per al seu poble. Amb l’espasa vencerà tots els entrebancs que se li presenten i, fins i tot, aconseguiràguanyar, en un duel desproporcionat, el gegant de la Terra Verda.
A la fi, el Sol i la Lluna jugaran un paper decisiu en la fundació i origen dels seusrespectius territoris. Els dos personatges establiran les seues nissagues als països que, amb tant d’esforç han creat: el desert i les terres polars de Groenlàndia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS