Egipto SIC

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
El Ministre de Relacions Exteriors d' Egipte, Nabil Fahmy , va dir que els últims esdeveniments al seu país van demostrar que la gent pot concedir autoritat igual que podria treure-la de les mansdels quals van abusar d'ella. Posant l'accent que els egipcis tenien una visió ambiciosa per al futur que podria aconseguir-se a través d'un treball sistemàtic en un termini de temps raonable, l'èxitdepenia de la inclusió política, el pluralisme, la igualtat de drets i deures, de l' Estat de Dret i la igualtat davant la justícia. Els egipcis segons el misnistre tenen el dret a complir amb aquestdesig, reforçat pel full de ruta que el Govern està aplicant. Expressant aspiracions d'Egipte amb les relacions internacionals més democràtiques, argmentant que la política exterior del seu país ésara un reflex de la voluntat popular i formulat d'acord amb els seus interessos i la seguretat nacional.

"Reconeixem plenament que la seguretat nacional d'Egipte està relacionat amb la seguretat iles preocupacions de la nostra nació àrab ", va afirmar. Expressant el compromís amb els interessos del continent africà. Egipte, seguirà defensant temes d'importància per al món islàmic, difondre elsvalors islàmics de la moderació i la tolerància, i promoure el diàleg entre les religions .

Respecte Síria, va condemnar l'ús d'armes químiques i va expressar la seva profunda preocupació per lacatàstrofe humanitària allí, demanant una solució política urgent a través de la Conferència de Ginebra. Opinant sobre la situació palestina, va aclarar que aquesta era la principal font de tensió a laregió, donant la benvinguda a les recents iniciatives per reprendre les negociacions i va demanar una solució definitiva. Egipte, continuarà recolzant el dret del poble palestí a la lliuredeterminació i l'establiment d'un Estat independent i sobirà amb Jerusalem Oriental com la seva capital, en tots els territoris de Cisjordània i Gaza. Va instar a Israel i la comunitat internacional per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • M SICA EN EL ANTIGUO EGIPTO YMESOPOTAMIA
  • Egipto
  • Egipt
  • Egipto
  • Egipto
  • Egipto
  • Egipto
  • egipto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS