EH17VV

Páginas: 2 (311 palabras) Publicado: 19 de enero de 2015
Capítol 473.

Redacta amb paraules teves l’últim paràgraf del capítol, fent que tot s’entengui més fàcilment.
Carmesina quan va acabar de dir les sobre el cos de Tirant.Carmesina és va desmaiar. Els metges la van agafar i li van donar un medicaments, després quan és va recuperar és va llançar un altre cop al cos de Tirant, mentre el besa els seusllavis freds. Carmesina va trencar els seus cabells. Carmesina trista per la pèrdua de Tirant no podia parlar, amb tant de dolor Carmesina amb les mans tremoloses obria els ullsde Tirant.
Carmesina plorava sang, ja que havia gastat les llàgrimes d’aigua, i es lamentava havia perdut aquell, que ella tan estimava.

Capítol 233.

Tenint presentl'exercici anterior, comenteu aquestes paraules de Diafebus: «-Per la Verge Maria, que jo anava amb la idea que, si l'emperador hagués pres Tirant, amb aquesta destral l'hauria mort aell i a tots els que fossin de la seva part i, després, Tirant o jo ens hauríem convertit en emperador». Diafebus no vol cap mal a Tirant, es per això que va més encontre del'emperador i preferiria fer un gran mal que no pas Tirant es trobes empresonat o mort.

Capítol 146.

Fixeu-vos en la importància de la generositat i com és una virtut moltvalorada en la cavalleria. Quines dues coses procura Carmesina a Tirant? Per què ho fa?
Que es trobi be i en bon estat, per això li dona una carrega d'or, tot ho fa per amor.Fixeu-vos també quines reaccions desencadena l'enrabiada de Diafebus. Aquí es veu fins a quin punt la salvació de l'imperi depèn de Tirant i els seus. Quin consell dóna, en això,Plaerdemavida?
Que s'hauria de haver deixat besar que en aquets moments el cavallers i homes també tenen les seves necessitats, i que per un peto no passaria pas res.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS