einstein

Páginas: 2 (442 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014
CAMI ANGLÈS










Ja des del segle XI, els pelegrins anglesos s'aventuraven a endinsar-se en els mars i arribar a Santiago de Compostel·la. Aquest Camí té per tant, un componentespecial: comença en el mar, concretament en la ciutat del Ferrol. Aquí els anglesos se sorprenien amb la bellesa de la seva rigui i amb els paisatges carregats d'ambient mariner.
Al continuar per laprovíncia de La Corunya, l'entorn continua sent impactant, esquitxat per nombroses esglésies històriques, antics hospitals de pelegrins, monestirs, construccions típiques gallegues...
El mar i les vallsacompanyen el Camí, que arriba a una històrica localitat: Pontedeume, presidida pel seu pont medieval, tot un símbol. San Martiño de Tiobre és el preámbulo abans d'entrar en Betanzos, vila amurallada icarregada de tot un ventall de monuments històrics d'especial rellevància.
I després La Corunya, una de les ciutats més importants de tota Galícia, amb les seves impressionants platges, la sevaàmplia i variada gastronomia i la seva cultura ancestral. La Torre d'Hèrcules vigila al pelegrí i a tota la ciutat.
I a la fi, Santiago de Compostel·la, destí anhelat de tots els pelegrins que realitzenel Camí de Santiago. Des d'O Munti do Gaudeixo ja s'albiren al lluny les torres de la Catedral, primer objectiu de qui peregrinan a Santiago.
Etapes del cami anglés.

Camino de Santiago anglés,Etapa 1: Ferrol - Miño
Antigament desembarcaven al port ,avui en dia suposem que arrives al Ferrol amb cotxe per tant es pot initziar el Camí des de el lloc que vulguis.Es surt cap a Neda ,creuan lazona industrial amb els astillers .El recorregut es molt maco com a passeig peró ssense interés turistic o religios .
Camino de Santiago IAnglés. Etapa 2: Miño - Bruma
Sortim de Miño bordejant lacosta arrivem a l´estació de Miño i continuem fins a ponte do Porco i seguim el marge deret del riu Lambre ,fins arrivar a Montecelo ,on podem visitar l´esglesia de San Pantaleon .Initziem una pujada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Einstein
  • einstein
  • Einstein
  • einstein
  • Einstein
  • einstein
  • Einstein
  • Einstein

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS