eix cronologic

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
eix cronologic historia.Les relacions de gènere
El paper de les dones a la pel•lícula és insignificant, perquè en aquells moments la dona no era representativa enla societat i els homes podien fer amb elles el que volguessin perquè ells estaven per sobre d’elles.

El treball infantil
Un nen mort perquè un teler l’aixafamentre ell esta recollint els paper que hi ha al mig. Per solucionar aquest problema, els empresaris agafen el cadàver del noi i així ja no hi ha cap prova del’accident.

El món de la política
El món del proletariat
Treballaven moltes hores, i sense ninguna mena de dret. El que vigilava, tenia el dret d’acostar-se a les noies ifer el que volgués amb elles. Dins de la fàbrica, els treballadors eren tots, és a dir des de nens, adolescents, homes i dones sense discriminació alguna, totstreballaven en la fabrica realitzant diverses tasques i rebent a canvi un salari que amb cost aconseguia per sobreviure, les jornades de treball eren intenses i sensedescans, els obrers ja siguin homes, dones o nens treballaven per igual sense descans, a més no existia cap tipus de protecció en les fabriques per cuidar als obrers, elsaccidents laborals estaven a l'ordre del dia, la cura dels obrers no era una mica d'importància en aquesta època, sinó el que importava era augmentar la producció.Vivien en barraques molt rudimentàries. Es divertien a les tabernes ballant i bevent.

El món de l’empresariat
Els obrers estan reclamant els seus drets i ells persolucionar-ho augmenten la jornada laboral i redueixen els sous, i diuen que tots els empresaris tinguin la mateixa gestió perquè funcioni a totes les fàbriques.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • eix historia
  • Esquema Cronologic
  • Cuadra Cronologic De La Literatura Catalana.
  • RESUM CRONOLÒGIC DE LA GUERRA CIVIL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS