Ejemplo de trabajo de implementacion en el PDV

Páginas: 8 (1792 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2014


Índex



Implantació en el punt de venda
Introducció i objecitus

Amb aquest treball pretenem posar en pràctica l’après en classe i d’aquesta manera poder disposar de dos establiments i saber analitzar la organització de l’espai de manera que sigui més rendible, lògica i atractiva per el client. A més, també ens servirà d’eina pel treball del nostre projecte en conjunt.
Aspectes aressaltar
Disseny de la configuració física de la sala de vendes

Solaris. El disseny de la configuració física de l’establiment és simple i senzill, amb armaris ancastats i deixant molt espai lliure, bona il·luminació en la senyalística. Les escales et permeten veure tot l’interior i productes i l’arc que funciona com a barana dóna la sensació d’elegància a la sala i a la marca. Els colors tantde la senyalística com del mobiliari acompanya i es complementen.
+ Visión. El disseny de la configuració física de la sala de vendes és simple, ample perquè dóni la sensació de comoditat i perquè el client passegi pel seu interior com més li convingui. El mobiliari és d’acabat modern per transmetre la mateixa sensació en els productes. Els colors del mobiliari van en harmonia amb lasenyalística i la marca.
Zona d’accés i línies de caixes

Solaris. Hi havia dos zones d’accés; una porta per dins del centre comercial, El Triangle i l’altra porta estava a peu de carrer. Al haver-hi dos llocs per on entrar a la botiga crea més desig d’entrar. Per les duges entrades no hi havia cap obstacle que impedia l’entrada, encara que a la porta que donava accés al centre comercial hi ha uns esglaonsperò no estan just a l’entrada. Tant des d’una porta com de l’altra tenia molt bona visibilitat ja que, es podia perfectament saber de que era la botiga sense entrar, per la bona disposició dels articles, els cartells, rótuls... Al tenir dos portes, una podia servir d’entrada i l’altre de sortida i així els clients tenen una bona circulació per la botiga.
Hi ha només una línia de caixessituades a la porta de “sortida”. Esta molt ben pensat perquè al estar a la porta que dona al centre comercial dons pagues els teus articles i després es com si t’obliguen a entrar al centre comercial per mirar o comprar més coses.
+ Visión. Te una zona d’accés mitjançant escales mecàniques en les quals hi ha per baixar i per pujar perquè son la única zona d’accés. Donen accés a la botiga d’ulleres desol ja que una esta damunt de l’altre. Una és Solaris i l’altre Opticalia. El fet de l’única forma de saber que hi ha una botiga d’ulleres de vista a baix es entrant a l’altre botiga fa que no tingui bona visibilitat i crea obstacle que només hi hagi escales mecàniques com forma d’entrada. Però es podia saber que hi havia una botiga a baix perquè hi havia rótuls, cartells...
La zona de caixes ésmés gran que la de la botiga de ulleres de sol, encara que nomes tingues una però és més ample que l’altre hi ha més personal per atendre.
Seccions de la sala de vendes
Tipus de mobiliari

Solaris. Mobiliari de fusta i plàstic: petits armaris de color blanc en buit seguits encastats amb amb forma quadrada y puntes arrodonides en el qual es divideixen en l’interior fins a quatre nivells deprestatges de vidre en el que hi caben dos productes per nivell (dos ulleres), alternança amb miralls amb la mateixa forma que els quadrats encastats; un armari encastat de fusta de color naural en mig dels anteriors esmentats anteriorment; grans armaris descoberts de color blanc amb dos nivells i subdividit en quatre fileres en el que s’ubiquen fins a 6-7 productes; illes rectangulars i estretes, ambexpositors per emfatitzar el producte que estan oferint com a novetat; en una de les sortides hi ha dos expositor vertical de plàstic de productes d’altra gamma (línia d’esport: esquí), exposat en deu nivells.
+ Vision. Mobiliari igual de fusta i plàstic . Els expositors són de plàstic acompanyats de miralls rectangulars allargats en mig de cada secció de productes;º armaris blancs petits de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejemplos de implementacion de un pacs
  • Ejemplo implementación tecnológica
  • ejemplos de trabajos
  • Trabajo Ejemplo
  • Plan De Trabajo Implementacion Modulos
  • Ejemplo De Reglamento Interior De Trabajo
  • Ejemplo Plan De Trabajo De Ventas.
  • Ejemplos De Los Principios Del Derecho Del Trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS