Ejercicios-Biologia

Páginas: 3 (580 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2012
47. En diversos tubs d’assaig hi col·loquem la mateixa quantitat d’un substrat (S) i la mateixa quantitat d’un enzim (E) que és capaç de transformar aquest substrat en un producte (P). Als diversostubs, però, l’acidesa (pH) és diferent. Incubem tots els tubs a 37 ºC durant 10 minuts i mesurem l’activitat enzimàtica per la quantitat de producte aparegut (mil·limols) per unitat de temps (minuts).1)
a) Representeu els resultats en un gràfic.

b) Expliqueu les causes dels resultats d’aquest experiment. A quin orgànul de la cèl·lula creieu que pot actuar aquest enzim? La gràfica ensindica que el pH òptim de l’enzim en qüestió es de 4, aproximadament. Als lisosomes probablement, conté enzims que son hidrolases àcides.

2) a) Quines són les variables independent i dependentd'aquest experiment? La variable independent és l’acidesa i la dependent és l’activitat enzimàtica.

b) En aquest experiment es controla el pH però també es controlen altres factors: [S], [E], temperatura,temps… Per què cal fer-ho? Perquè, com ja sabem, el control de variables és molt important per tal de que els resultats obtinguts depenguin únicament de la voluntat de la persona i de lesmodificacions que aquesta fa a l’hora d’experimentar.

48. En una recerca que pretenia estudiar com la temperatura afecta el trencament del midó per acció de l’enzim α-amilasa (present a la saliva) es vanseguir els passos següents:

a) Preparació de cinc dissolucions de midó (totes amb la mateixa concentració) i cinc dissolucions d’α-amilasa (la concentració d’α-amilasa també era la mateixa en cadadissolució).

b) Incubació de cadascuna de les cinc dissolucions de midó i d’α-amilasa a diferents temperatures (25, 30, 35, 40, 45 °C)

c) Ajust del pH de les dissolucions perquè fos el mateix entots els casos.

d) Mescla de cada dissolució de midó amb la corresponent (igual temperatura) d’α-amilasa.

e) Valoració de la hidròlisi: a intervals de 2 minuts, durant un període de 12 minuts,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ejercicio biologia
  • biologia ejercicios.
  • biologia ejercicios
  • Ejercicios Biologia
  • ejercicios de biologia
  • ejercicio biología
  • Biologia Ejercicio 5 Celeste
  • ejercicios biologìa celular

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS