ejercicios correctivos Dorsiflexion de tobillo y extension de cadera

Páginas: 3 (570 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2015
Exercici correctius
Dorsi-flexió del peu :
-Disposat en sedestació al banc amb la cama estirada i el peu sobresortint per l’extrem d’aquest, amb l’ajuda d’una corda, subjectada a nivell de lescunyes, s’ha d’estirar provocant la dorsi-flexió del peu a la vegada que es fa un treball de flexió dorsal amb el tibial anterior i amb l’extensor comú dels dits, fent que aquests s’extenguin. El fet deestirar amb la corda fa que augmenti el rang de mobilitat de la articulació, però amb això no n’hi ha prou, ja que si es millora de manera pasiva, quan el client executi un exercici no estaràpreparat muscularment degut a que no l’haurà preparat/entrenat previament, és per això que també s’ha d’executar la dorsi-flexió voluntària fent que es treballin els dos aspectes ( muscular i articular).*Progressió:
Realitzar una sentadilla en una màquina de sistema guiat, els peus resten gairebé al marge de la base de sostentació d’aquesta, fent que els genolls sobrepassin la línia dels peus, ambaquest exercici es treballa d’una manera més funcional ja que s’executa el moviment de la sentadilla en tota la seva amplitut. La càrrega (pes) de la màquina, a priori, haurà de ser reduïda ja que unasentadilla profunda no és molt saludable a nivell articular ja que el genoll resta a una flexió superior a 90º. A mesura que el client vagi millorant, la assistència en l’exercici serà menor, per tantel pes anirà augmentant.
Extensió de maluc :
El client resta en decúbit supí amb les cames flexionades ( com en la posició per fer una senzilla abdominal/flexió de tronc). El client ha d’executaruna sèrie d’elevacions de la zona glútea generant l’extensió de maluc i acabant en una posició de flexió de genoll de 90º, recolzat amb els peus, les escapules i el cap, aquests no s’han d’aixecar encap moment. Aquest moviment és força funcional, ja que el gluti és l’extensor principal de maluc. Per un cantó es treballa a nivell muscular, fent que l’abdomen (múscul antagonista de la extensió de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejercicios De Tobillo
  • Ejercicios de cadera
  • Ejercicios Fortalecimiento Protesis Cadera
  • Como hacer ejercicio correctamente
  • Ejercicios de la correcta locucion
  • Realización Correcta Del Ejercicio
  • EJERCICIOS CORRECTOS DE MATE QUE TENGO
  • Ejercicios Para Rehabilitar Lesiones De Tobillo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS