Ejercicios energía solar

Páginas: 3 (695 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2014
Nota:
1.Feu un resum de 10 línies com a màxim, amb introducció, desenvolupament i conclusió de la pel·lícula “Un somni possible” (Big Make).
En Big Make és un noi negre el qual té una famíliadesestructurada i no té casa, però li donen una beca, en una escola privada, per ser bo en els esports. En aquesta escola coneix a un noi d’uns 7 anys i es fan amics. Un dia quan la família del noianava en cotxe, es troben al Big Make sol, la mare decideix acollir-lo a casa. Li ajuda a l’escola, li compra nova roba, fins a arribar al punt de què arregla els papers per poder adoptar-lo. En Big Maketambé va influir en la família, va convertir-la en una família més humil, o va aconseguir que mengessin tots junts a taula. La mare el recolza a l’esport que es practica a l’escola, que és el rugbi,fins a convertir-lo en el millor jugador, i totes les universitats de la zona el volien. Alhora de triar universitat, tria la universitat on els pares havien estudiat, en fer-ho li fan una entrevistaper saber si anava o no obligat, però ell confirma que vol anar voluntàriament a la universitat dels seus pares.
2.Defineix utilizant el context de la pel·lícula “L'illa” (“La isla”) aquests dosconceptes:
Entre 5 i 15 paraules (no us passeu de nombre de mots).
-Clonació: Crear una còpia d'una persona, la qual pot viure sense cap dependència.-Leucèmia: És un tipus de càncer que es troba a lasang.
3.Fa temps vam veure la pel·lícula “Salvador” basada en la història de Salvador Puig i Antich.
Busqueu i llegiu la història en la wikipèdia i en diaris. Després expliqueu breument que li vapassar a aquest noi i què fa actualment la seva família. 10 línies com a màxim amb introducció, desenvolupament i conclusió també. (En la conclusió es premia que ho sapigueu relacionar amb altres personesque també han mort per defensar les seves idees).
En Salvador va ser un noi anarquista, que va viure durant el règim franquista. Un dia es va involucrar en un tiroteig en el qual una bala va matar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejercicio final de energia solar termica
  • Energia solar
  • Energia solar
  • Energia Solar
  • Energia Solar
  • Energia Solar
  • Energia solar
  • Energia solar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS