El anillo de la Irina

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2014
1.- RESUM

La història comença quan l'Alex, el protagonista principal de la història, marxa amb el seu pare a un poble de Sòria perquè està malalt i necessita canviar de clima per curar-se. A més,el pare aprofita això per allunyar-se de la mare, perquè tenen problemes de parella.

Un cop a la casa on van a viure, coneix el seus veïns, són la Irina, l'àvia i la senyora que els fa el menjar.L'Àlex s'enamora de la Irina, però la Irina s'enamora del seu pare. El pare de l'Àlex surt amb moltes noies i pensa que la Irina és una noia més.

L'Àlex diu a la Irina que és escriptor però queencara no ha escrit res. I la Irina li diu que la seva feina és de traductora de llibres russos. Com a la casa de la Irina hi ha una gran biblioteca, que era del seu avi, ella li va deixant llibresperquè l'Àlex agafi idees per escriure. El protagonista es passa tot el temps a la seva habitació llegint els llibres que ella li deixa.

Tots aquests llibres són dels autors més importants de Rússia,i es pot veure la història de Rússia i com la família de la Irina va arribar a viure en aquest poble d'Espanya. També expliquen la història de l'anell que la Irina es deixa oblidat a la casa del'Àlex.

L'Àlex troba l'anell i li vol tornar, però no troba mai el moment de fer-ho. Al final de l'estiu mor l'àvia de la Irina. Llavors la Irina decideix marxar a Rússia a viure.

Llavors l'Àlex i elseu pare se'n tornen a Barcelona, però l'Àlex no ha pogut tornar l'anell a la Irina.

Després de molts anys, quan el pare de l'Àlex es mor, ell decideix anar a veure a la Irina a Rússia pertornar-li l'anell. Quan arriba a Rússia s'entera que la Irina estava divorciada i que havia tingut un fill i ell li torna l'anell.

Abans de marxar la Irina li ensenya la casa que havia sigut dels seusavis i l'explica que allà també hi havia una gran biblioteca, ella es pensava que havia desaparegut amb la guerra però mirant la casa se n'adonen que hi havia una falsa paret i allà estava amagada la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Anillo De Irina
  • El Anillo De Irina
  • anillo
  • El anillo
  • anillo
  • anillos
  • El Anillo
  • El anillo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS